• PRO TV
  • Carmen Iohannis, o nouă apariție de senzație. Rochia ei a atras toate privirile. Cât a costat ținuta primei-doamne

Carmen Iohannis, o nouă apariție de senzație. Rochia ei a atras toate privirile. Cât a costat ținuta primei-doamne

Carmen Iohannis, o nouă apariție de senzație. Rochia ei a atras toate privirile. Cât a costat ținuta primei-doamne

În acest weekend, Carmen Iohannis a participat, alături de Klaus Iohannis, la Întâlnirea Internațională a Sașilor, desfășurată între 2 și 3 august. Pentru această ocazie, prima-doamnă a ales o rochie cu un imprimeu special, care nu provine însă de la un designer român.

Gallery

​Deși la majoritatea evenimentelor la care a participat, Carmen Iohannis a purtat ținute de la designeri români, de această dată se pare că și-a dorit ceva diferit.

Chiar dacă colaboreaza de ani buni cu creatoarea de modă Eli Lăslean și cu Andreea Tincu, pentru evenimentul din acest weekend, prima-doamnă a ales să poarte o rochie cu imprimeuri, creată de casa de modă americană Tury Burch, înființată în 2004.

Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis la Sibiu

Rochia purtată de Carmen Iohannis la Întâlnirea Internațională a Sașilor de la Sibiu costă 4.049 de lei, însă poate fi găsită și la reducere pe unele site-uri la prețul de 3.239 de lei. Prima-doamnă și-a completat ținuta cu sandale deschise la culoare, o poșetă albă și o pereche de ochelari de soare.

Carmen Iohannis, ținta criticilor după ce a purtat o rochie cu maci

Carmen Iohannis a fost din nou ținta criticilor după ce a purtat o rochie cu maci la Paris, unde a asistat alături de Klaus Iohannis, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Ținuta aleasă nu a fost însă pe placul internauților, care au comparat rochia primei-doamne cu o mușama. 

Pentru această ocazie, Carmen Iohannis a ales o rochie de vară albă cu maci roșii, creată de renumita casă de modă Dolce&Gabbana, cu un preț de aproximativ 1.500 de euro. Ea și-a completat ținuta cu sandale negre și o geantă elegantă de la Christian Dior, evaluată la 2.850 de euro.

Sursa foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni