• PRO TV
  • Afacerea cu care Zanni vrea să dea lovitura. A făcut deja investiția: „Aici sunt banii"

Afacerea cu care Zanni vrea să dea lovitura. A făcut deja investiția: „Aici sunt banii"

Afacerea cu care Zanni vrea să dea lovitura. A făcut deja investiția: „Aici sunt banii"

La sfârșitul lunii iulie, Zanni, câștigătorul Survivor România, a anunțat pe rețelele de socializare că a realizat o investiție foarte importantă pentru viitorul său. A devenit proprietarul unui teren.

Gallery

​Proprietatea este situată în Costinești, iar aici Zanni plănuiește să construiască un complex de apartamente sau unități de cazare pentru turiști. Această achiziție a fost posibilă datorită premiului obținut la Survivor All Stars 2024.

„Aici sunt banii voștri. Teren la Costinești”, a scris el pe Facebook, împărtășind imagini din ziua semnării contractului și o fotografie cu terenul achiziționat.

Fanii l-au felicitat imediat pentru decizia luată și pentru eforturile depuse pentru îndeplinirea visurilor sale.

Zanni și-a luat apartament cu primii bani câștigați la Survivor

În 2021, Zanni a investit premiul de 50.000 de euro câștigat la Survivor România într-un apartament cu două camere, realizându-și astfel visul de a avea propria locuință. Ulterior, și-a cumpărat o casă cu curte și o mașină.

Crescut într-un orfelinat, Zanni a reușit să își depășească condiția și să se facă remarcat în industria muzicală.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache.

Tânărul a avut o copilărie dificilă și, la vârsta de 18 ani, a început să lucreze în diverse locuri, inclusiv într-un salon de tatuaje și ca hair stylist într-un salon de bărbați din centrul Bucureștiului

„Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani, le făceam pe toate o dată. Am investit foarte mult în ele. Câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1.200 de lei. Ele reprezintă revoltă, fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă. Am tatuat pe mine numai sentimente”, a mărturisit el.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni