• PRO TV
  • Petre Roman, despre secretul care îl ajută să fie plin de energie la 78 de ani: "Cam 20 de minute pe zi"

Petre Roman, despre secretul care îl ajută să fie plin de energie la 78 de ani: "Cam 20 de minute pe zi"

Petre Roman, despre secretul care îl ajută să fie plin de energie la 78 de ani: "Cam 20 de minute pe zi"

Petre Roman pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Deși are 78 de ani, fostul premier al României este plin de energie și are un tonus de invidiat.

​Tatăl Oanei Roman a vorbit recent despre secretul care îl ajută să se mențină în formă. El a dezvăluit că este pasionat de sport, iar activitățile fizice nu lipsesc din programul său zilnic. Vara înoată zilnic câțiva kilometri în mare sau în piscină, o activitate care îi aduce atât relaxare, cât și exercițiu fizic intens.

„În sezonul estival, înot un kilometru, chiar doi, în mare”, a declarat Petre Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Pe lângă înot, fostul premier urmează un regim alimentar strict, care l-a ajutat să-și mențină aceeași greutate de la 25 de ani. Dieta sa este săracă în calorii și este combinată cu un program zilnic de exerciții fizice, care include genuflexiuni, flotări și alte mișcări de gimnastică.

„Eu am greutatea de la 25 de ani, pentru ca mereu am ținut o dietă cu puține calorii. În afară de dietă, fac sport în fiecare dimineață. Fac genuflexiuni, flotări și alte exerciții de gimnastică.

Cam 20 de minute pe zi fac acest program. Și în fiecare weekend merg la munte și urc 4-5 ore. Am fost sportiv, din tinerețe am făcut lupte libere, rugby și fotbal, care a rămas cel mai aproape în inima mea”, spunea la un moment dat Petre Roman, conform libertatea.ro.

Petre Roman a adoptat un stil de viață echilibrat, nu doar prin alimentație și sport, ci și prin vizite regulate la masaj.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni