• PRO TV
  • Adelina Pestrițu și-a sărbătorit fiica cu o petrecere grandioasă, în natură. Zeny a împlinit 6 ani: “Zilnic îi mulțumim bunului Dumnezeu”

Adelina Pestrițu și-a sărbătorit fiica cu o petrecere grandioasă, în natură. Zeny a împlinit 6 ani: “Zilnic îi mulțumim bunului Dumnezeu”

Adelina Pestrițu și-a sărbătorit fiica cu o petrecere grandioasă, în natură. Zeny a împlinit 6 ani: “Zilnic îi mulțumim bunului Dumnezeu”

În fiecare an, Adelina Pestrițu sărbătorește cu fast ziua de naștere a fiicei sale, Zenaida. De data asta, influencerița i-a făcut o petrecere grandioasă, undeva în natură, într-un glamping, în afara Bucureștiului.

Adelina și-a ținut fanii de pe Instagram la curent cu pregătirile și a postat imagini cu decorul special și cu candy barul delicios, înainte să înceapă party-ul.

Gallery

Petrecerea a debutat practic cu o seară înainte, când invitații s-au putut delecta la lumina lumânărilor cu bezele topite.

Nu a lipsit nici ședința foto anuală. De data asta, întreaga familie s-a pozat în pijamale, în dormitor, cu sărbătorită în prim plan.


„LA MULȚI ANI, Zeny! Fie ca îngerul tău păzitor să te ocrotească în fiecare clipa a vieții tale, să-ți păstreze iubirea și credința. Ești motivul nostru zilnic pentru care îi mulțumim bunului Dumnezeu. Suntem foarte mândri de tine și îți mulțumim că ne umpli inima zi de zi.
Te vom iubi și te vom prețui toată viața!”, a scris Adelina pe Instagram de ziua fiicei sale.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni