• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, premiată pe aceeași scenă cu Kevin Costner la un festival de film din Calabria: „O mare realizare pentru mine!”

Mădălina Ghenea, premiată pe aceeași scenă cu Kevin Costner la un festival de film din Calabria: „O mare realizare pentru mine!”

Mădălina Ghenea, premiată pe aceeași scenă cu Kevin Costner la un festival de film din Calabria: „O mare realizare pentru mine!”

Mădălina Ghenea a fost prezentă la Magna Graecia Film Festival, eveniment care s-a desfășurat recent la Arena Porto din Catanzaro, Italia.

Gallery

​Festivalul de film din regiunea Calabria a reunit nume mari din cinematografia din Italia și nu numai. Printre invitați, s-a numărat și celebrul Kevin Costner. Actorul în vârstă de 69 de ani a fost recompensat cu un trofeu la Magna Graecia Film Festival.

Pe aceeași scenă a urcat și superba Mădălina Ghenea, tot pentru a ridica un premiu Magna Graecia.

„A fi premiată pe aceeași scenă cu Kevin Costner este cu adevărat o mare realizare pentru mine. Mulțumesc @magnagraeciafilmfestival”, a scris Mădălina pe contul de Instagram.

Actrița a strălucit pe covorul roșu într-o rochie argintie, cu decupaje îndrăznețe.

Ești un spectacol! Premiul merge la părinții pentru ce au făcut!”, „Felicitări! Rochia îți vine perfect!”, „Și frumoasă și deșteptă”, „Ești o stea!”, „Felicitări, frumoasa noastră”, „Divină”, i-au scris fanii pe contul de Instagram.

Superba româncă va fi protagonistă într-o nouă franciză de acțiune, care va avea trei filme, potrivit Variety. Camelot Media a pus bazele francizei cinematografice de acțiune și aventură „The Lost Book of Creation”. Scenariul este scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de Mădălina Ghenea. 

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni