• PRO TV
  • Cum arată acum Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase. Tânăra a împlinit 21 de ani

Cum arată acum Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase. Tânăra a împlinit 21 de ani

Cum arată acum Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase. Tânăra a împlinit 21 de ani

Alessia Năstase este o domnișoară în toată firea. Recent, fiica lui Ilie Năstase, din mariajul cu Amalia, a împlinit 21 de ani.

Gallery

Amalia și Ilie Năstase au format un cuplu timp de 14 ani și au împreună două fete, pe Alessia și Emma. În anul 2010, au ales să divorțeze, după o căsnicie care a durat 7 ani. După separarea de fostul jucător de tenis, Amalia Năstase și-a refăcut viața alături de Răzvan Vasilescu. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Toma.

Ce frumoasă este Alessia Năstase, fiica lui Ilie Năstase

Fiica lui Ilie Năstase a împlinit recent 21 de ani. Alessia a absolvit cursurile liceului Mark Twain International School din București și a luat bacalaureatul în vara anului 2021. Tânăra a mers la studii la Paris, unde a obținut o bursă la celebra școală de artă și design Parsons, dorindu-și să se specializeze în mai multe domenii, fiind vorba despre artă, media și tehnologie.

Alessia este o fire discretă, însă aparițiile sale în social media sunt de mare impact. Tânăra se învârte în cercuri din care fac parte Milana, fiica lui Adrian Ilie, și Maria, fiica lui Gică Popescu, se arată în postările ei de pe Instagram.

Alessia este o tânără extrem de frumoasă și stilată. Aceasta tine foarte mult la aspectul fizic, ținutele ei fiind ales cu mult bun-gust.

Sursă foto: Instagram/ Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni