• PRO TV
  • Serenay Sarikaya și Kivanç Tatlitug, o poveste de dragoste plină de provocări. ”Aile” - ”Familia” din 22 august, pe ACASĂ

Serenay Sarikaya și Kivanç Tatlitug, o poveste de dragoste plină de provocări. ”Aile” - ”Familia” din 22 august, pe ACASĂ

Serenay Sarikaya și Kivanç Tatlitug, o poveste de dragoste plină de provocări. ”Aile” - ”Familia” din 22 august, pe ACASĂ

O nouă producție despre secrete de familie, sacrificiu și iubire interzisă va avea premiera pe Acasă în data de 22 august, de la ora 22:00. Aile – Familia este un serial turcesc plin de acțiune și dramă, cu Serenay Sarikaya și Kivanç Tatlitug în rolurile principale.

Pentru acest serial, cei doi au câștigat premiul Golden Butterfly pentru cel mai bun cuplu TV al anului 2023. Chimia dintre cei doi a părut atât de autentică, încât fanii au fost convinși că relația lor există și în spatele camerelor.
Serenay Sarikaya, una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, joacă rolul lui Devin Akin, o psihoterapeută rece ce nu lasă oamenii să se apropie de ea cu ușurință. Kivanç Tatlitug, actor ce a jucat într-o mulțime de producții turcești celebre, printre care și Ask-i memnu - Iubire ascunsă, îl interpretează pe Aslan Soykan, un bărbat misterios, liderul temutei familii Soykan - un clan respectat cu sfințenie de către membrii săi.
Chiar dacă la prima vedere Aslan și Devin par să nu aibă nimic în comun, ceea ce îi apropie sunt traumele asemănătoare pe care familiile lor le-au cauzat. Dintr-o întâlnire accidentală, cei doi ajung să se cunoască, să se apropie iar, în scurt timp, apar și sentimente. Devin încearcă să îl ajute pe Aslan în relația cu familia lui, dar mama lui face tot ce îi stă în putință pentru a nu pierde controlul asupra fiului ei.
Cei doi se vor lupta cu familia Soykan pentru a-și putea trăi povestea de dragoste. Devin va încerca să se integreze în familia lui Aslan, dar afacerile periculoase ale acesteia îi vor testa limitele.
Din 22 august, de la ora 22:00, Aile – Familia va putea fi urmărită de luni până vineri pe Acasă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni