• PRO TV
  • Irina Columbeanu a dat cărțile pe față despre relația ei cu Anthony, fiul lui Mr. Pink, la șase ani de când l-a cunoscut prima oară. Irinuca este cu patru ani mai mare decât el

Irina Columbeanu a dat cărțile pe față despre relația ei cu Anthony, fiul lui Mr. Pink, la șase ani de când l-a cunoscut prima oară. Irinuca este cu patru ani mai mare decât el

Irina Columbeanu a dat cărțile pe față despre relația ei cu Anthony, fiul lui Mr. Pink, la șase ani de când l-a cunoscut prima oară. Irinuca este cu patru ani mai mare decât el

De când Monica Gabor a început o relație cu Mr. Pink și a plecat în America, Irinuca a fost nevoită să accepte schimbările care au venit. Fiica lui Irinel Columbeanu este mai mare decât acesta, iar mutarea a venit într-un moment care, în cele din urmă, s-a dovedit a-i fi prielnică.

Gallery

Irina Columbeanu a avut nevoie de ceva timp pentru a se adapta vieții din America, dar și pentru a învăța cum să gestioneze relația cu Anthony, fiul lui Mr. Pink. Adolescenta, care este cu patru ani mai mare decât acesta, a recunoscut cum se înțelege cu fratele său vitreg.

Irina Columbeanu are o relație bună cu fiul lui Mr. Pink

În cadrul unui interviu acordat pentru OK Magazine, Irinuca a recunoscut că are o relație foarte bună cu Anthony și se înțeleg de minune, mai ales pentru că a trecut mult timp de când s-au cunoscut prima oară: „Acum are 13 ani. Ne înțelegem bine”.

Mai mult decât atât, Irinuca a mărturisit că, la început, în primele luni de când ajunsese în America, a întâmpinat probleme din cauza accentului, însă, în timp, cu mult exercițiu, a reușit să corecteze acest lucru, ce atrăgea comentarii negative din partea celor din jur.

Citește și

„Prima oară, îmi imaginam că lumea e foarte rea, aşa cum vedeam prin filme, iar eu aveam și un accent foarte pregnant, de care mulți cam râdeau. Cumva, era normal, pentru că eram un fel de outsider (om din exterior), dar m-am adaptat repede. Toţi au fost amabili și respectuoşi şi asta îmi place mult la americani”, a mai spus aceasta.

Irina Columbeanu și-a făcut repede prietene în America

Mutarea în America a reprezentat o foarte mare provocare pentru Irinuca, deoarece a trebuit să o ia de la zero, într-o lume complet nouă. Chiar și așa, a reușit să se adapteze și să își facă prietene alături de care să se simtă foarte bine.

Citește și

„Am două prietene foarte apropiate și mai multe amice, colege. Nu cred că ai nevoie de mai mult de una-două prietene bune. Mama este prietena mea cea mai bună. Într-adevăr, o iubesc foarte mult și vorbim mereu despre tot”, a mai declarat fiica lui Irinel Columbeanu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni