• PRO TV
  • Matt Damon și soția Luciana Barroso, apariție rară în public alături de cele 4 fiice ale lor, la premiera filmului „The Instigators”

Matt Damon și soția Luciana Barroso, apariție rară în public alături de cele 4 fiice ale lor, la premiera filmului „The Instigators”

Matt Damon și soția Luciana Barroso, apariție rară în public alături de cele 4 fiice ale lor, la premiera filmului „The Instigators”

Când a cunoscut-o într-un bar, ea era divorțată și avea un copil de patru ani. Matt Damon s-a îndrăgostit lumea de barmanița Luciana Barroso, iar în 2005 cei doi s-au căsătorit. De atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar familia lor s-a tot mărit de-a lungul celor 19 ani.

Gallery

​Familia lui Matt Damon (54 de ani) a avut apariții destul de rare în formula completă. Recent însă toate cele 4 fiice, dintre care una este vitregă, l-au însoțit la premiera filmului „The Instigators”. Luciana Barroso nu putea lipsi de la premiera noul film (comedie de acțiune). Frumoasa soție a actorului s-a remarcat într-o rochie lungă, albă. În stânga ei, foarte zâmbăreață, stătea fiica Stella Damon (13 ani). Lângă Matt, în partea dreaptă se aflau: Gia Damon (15 ani), Isabella Damon (18 ani) și Alexia Barroso (24 de ani). Toate cele 4 fete au ales rochii lungi, din materiale mătăsoare și în culori închise.

​Starul din „Good Will Hunting” preferă să-și păstreze viața de familie privată, dar în trecut a vorbit despre cum este să fii tată pentru patru fete.

„Nu m-am așteptat niciodată să fiu înconjurat de fete, dar este grozav. Învăț atât de multe, nu în ultimul rând sunt impresionat cât de deștepte sunt fetele”, a spus el pentru Today.com în 2012.

​Câștigătorul Oscarului are toate cele patru nume de fete tatuate pe braț, alături de un omagiu adus soției. Matt susține că secretul casniciei lor este unul simplu: și-au propus încă de la începutul relației sa nu stea mai mult de două săptămâni despărțiți, indiferent de situație. De asemenea, faptul că Luciana este o fire discretă a contat foarte mult. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni