• PRO TV
  • VIDEO Povestea emoționantă a unei fetițe sărmane de pe TikTok a impresionat o țară întreagă! Singura dorință a copilei este o vacă pentru familia ei: „Mă uit la ei cum mănâncă și eu nu am”

VIDEO Povestea emoționantă a unei fetițe sărmane de pe TikTok a impresionat o țară întreagă! Singura dorință a copilei este o vacă pentru familia ei: „Mă uit la ei cum mănâncă și eu nu am”

VIDEO Povestea emoționantă a unei fetițe sărmane de pe TikTok a impresionat o țară întreagă! Singura dorință a copilei este o vacă pentru familia ei: „Mă uit la ei cum mănâncă și eu nu am”

O fetiță dintr-o familie săracă a devenit virală pe TikTok, reușind să emoționeze o întreagă țară printr-o dorință simplă, dar profundă: aceea de a avea o vacă pentru a-și ajuta familia. Într-un videoclip care a strâns rapid peste un milion de vizualizări, micuța mărturisește cu o sinceritate dezarmantă: „Mă uit la ei cum mănâncă și eu nu am”.

Clipul, încărcat pe TikTok de Asociația MGM care a descoperit povestea fetiței, a stârnit un val de empatie pe rețelele de socializare. Mulți oameni din toate colțurile României și-au exprimat dorința de a contribui pentru a împlini visul copilei. 

Fetița, a cărei identitate nu a fost făcută publică, trăiește într-o zonă rurală unde condițiile de trai sunt precare. În filmare, ea povestește despre greutățile prin care trece familia sa și despre dorința ei de a avea o vacă, care ar putea să le ofere lapte și, implicit, un trai mai bun.

„Aș vrea o vacă, domnule Alin ca să mănânc și eu lapte cu mămăligă. Mă uit la copiii ăștia și... mă uit la gura lor și ei intră în casă, nu se uită la mine. Ei au lapte și eu nu am.

Am 9 frați și mama le dă apă cu zahăr. E greu cu mâncarea la noi. Azi am mâncat de la bunica.. noi nu avem frigider și se strică mâncarea. M-am rugat la Dumnezeu și i-am spus „Doamne, ajută-mă cu o vacă!”, spune fetița în videoclip. 

@asociatiamgm Dacă crezi că ai o viață grea, uită-te la acest video! Din păcate, sute de copii sunt nevoiți să se confrunte cu foamea și lipsurile? Dorim să oferim unor astfel de copii, văcuțe pentru lapte și alimente! #asociatiamgm #vaca #copil #ajutor #organizatie #nonprofit #romania ♬ A letter from an angel - Eisuke Mochizuki

Reacțiile la povestea fetiței nu au întârziat să apară. Oameni de pretutindeni s-au mobilizat pentru a ajuta, donând bani sau chiar propunând soluții pentru a-i oferi copilei o vacă. 

„Unde e fetiță asta? ca le o cumpăr eu o vacă” // „Nu vârsta te maturizează, ci situațiile prin care treci.” // „Un cont ceva unde putem face donații?” // „De unde sunt ? Adresa lor , merg să le cumpăr eu văcuță !” // „Parlamentari umflați ce sunteți, îngerul acesta cere un pic de lapte, o vacuța” // „Toți suntem vinovați pentru aceste drame.Unii au vândut votul pe un litru de ulei, alții că au considerat că votul lor nu contează și nu s-au dus la vot,alții stau in casă pasivi când se fac proteste.”, sunt doar câteva dintre comentarii.

În urma acestui val de solidaritate, există mari șanse ca visul fetiței de a avea o vacă să devină realitate, oferind astfel o rază de speranță pentru ea și familia sa.

Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni