• PRO TV
  • Ramona Gabor a recunoscut, în cele din urmă, din ce a făcut primii bani când a ajuns în Dubai. Un bărbat influent i-a dat avântul de care a avut nevoie: „M-a făcut să înțeleg că...”

Ramona Gabor a recunoscut, în cele din urmă, din ce a făcut primii bani când a ajuns în Dubai. Un bărbat influent i-a dat avântul de care a avut nevoie: „M-a făcut să înțeleg că...”

Ramona Gabor a recunoscut, în cele din urmă, din ce a făcut primii bani când a ajuns în Dubai. Un bărbat influent i-a dat avântul de care a avut nevoie: „M-a făcut să înțeleg că...”

Ramona Gabor a reușit, după mulți ani de muncă, să își creeze o viață de lux, în Dubai, unde locuiește de mai bine de un deceniu. Deși, acum, se bucură de o avere impresionantă, în primii ani, a trebuit să muncească din greu pentru fiecare bănuț.

Gallery

Deși avea o sursă de venit sigură și consistentă în România, Ramona Gabor a decis să plece în Dubai, unde a început să lucreze ca model, la recomandarea unuia dintre prietenii săi.

Ce locuri de muncă a avut Ramona Gabor, în Dubai

Deși, în România, se bucura de faimă, în Dubai, nu avea notorietate, motiv pentru care, a fost nevoită să o ia din aproape în aproape. Sora mai mică a Monicăi Gabor a mers la un casting, încă din prima zi de când a ajuns pe tărâmul milionarilor, iar oferta pentru locul de muncă a venit după doar două zile.

Oportunitatea profesională care i-a fost scoasă în cale i-a surâs foarte mult acesteia, motiv pentru care, a decis să rămână în Dubai, concluzionând că poate menține, cu foarte mare ușurință, un echilibru între muncă și viața personală.

Citește și

„Asta m-a făcut să înțeleg că pot să am prieteni aici, să fac bani aici și mai am și viața privată aici, așa că, am hotărât să rămân”, a spus aceasta, în cadrul unui podcast.

Ramona Gabor a lucrat ca hostess

Fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu a recunoscut că viața din Dubai este frumoasă, dar nu este deloc ușoară și nu puține femei ar putea face față tuturor regulilor și culturii de acolo.

Ramona Gabor, însă, a reușit să se adapteze, iar faptul că a învățat să interacționeze cu oamenii, în perioada în care a lucrat ca hostess, a ajutat-o să înțeleagă modul în care trebuie să prezinte afacerea ei, pentru a avea succes.

Citește și

„Făceam și joburi de hostessing, joburi pe care eu le făceam pe la 14 ani. Acum, după televiziune, să faci hostessing, era, cumva, un regres. Nu m-a interesat, pentru că îmi plăcea orașul și chiar mă întâlneam cu români care voiau să facă poze cu mine”, a mai povestit Ramona Gabor.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni