• PRO TV
  • Horoscop zilnic 4 august 2024. Vărsătorii sunt deschiși cât privește viața amoroasă, Balanțele găsesc o metodă să se pună în valoare

Horoscop zilnic 4 august 2024. Vărsătorii sunt deschiși cât privește viața amoroasă, Balanțele găsesc o metodă să se pună în valoare

Horoscop zilnic 4 august 2024. Vărsătorii sunt deschiși cât privește viața amoroasă, Balanțele găsesc o metodă să se pună în valoare

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 4 august 2024.

Berbec

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi te invită la decizii importante în planul sentimental și al aventurilor romantice. Dialogul este important, mai ales dacă vrei să-ți recucerești partenerul sau să faci impresie bună unei persoane cu care flirtezi de ceva vreme.

Taur

Sectorul casei, spațiului de locuit, patrimoniului și vieții de familie este dinamizat astăzi de Luna Nouă din zodia Leu, care anunță etape noi, decizii importante în aceste domenii, cu setarea unor obiective pe termen lung. Posibil să-ți dorești niște schimbări, iar contextul astral te determină să acționezi.

Gemeni

Luna Nouă de astăzi se formează în casa comunicării, informațiilor și interacționării cu ceilalți și este posibil să ai parte de vești sau informații, care să clarifice o situație în raport cu cineva cu care ai avut neînțelegeri. Este un moment bun să faci o schimbare și-n ce privește comunicarea sau interacționarea cu ceilalți.

Rac

Luna Nouă de astăzi din zodia Leu îți dinamizează sectorul financiar și este un moment prielnic să-ți faci socoteli, să administrezi cât mai bine sumele pe care le deții, să iei decizii pe termen lung. Fenomenul astral aduce multă energie, însă este nevoie să-ți oprești impulsul de a achiziționa bunuri de o valoare mare, pe care este posibil să le returnezi sau să investești într-un proiect la îndemnul unui prieten.

Leu

Luna Nouă de astăzi, care se formează în casa personalității, te scoate în față, să fii vedeta zilei. Ai multe energie, pasiune și determinare și ești invitat să-ți setezi obiective pe termen lung. Contextul astral îți susține demersurile și implicarea în proiecte noi, personale, să iei decizii importante, să-ți faci planuri de viitor.

Fecioară

Luna Nouă de astăzi din Leu se formează pe sectorul subconștientului, izolării și frământărilor interioare. Nu ești în apele tale, iar introspecția și izolarea te vor ajuta să conștientizezi anumite chestiuni, care ți-au răscolit universul interior și credințele personale. Este un moment prielnic să lași în urmă ceva, să închei un capitol.

Balanță

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi îți dinamizează sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor și anunță etape noi, setarea unor obiective pe termen lung. Ai nevoie să socializezi mai mult, să aparții unor grupuri, să te implici în proiecte, care te pot pune în valoare și-ți aduc satisfacție.

Scorpion

Contextul astral de astăzi anunță Luna Nouă din zodia Leu, care dinamizează casa carierei și aspirațiilor profesionale. Este un moment prielnic pentru a-ți stabili obiective pe termen lung în planul profesional. Un proiect în care te implici te poate propulsa în carieră, să ai aprecierea superiorilor și admirația colegilor.

Săgetător

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi te invită să-ți setezi obiective pe termen lung privind direcția profesională, să obții sfaturi de la persoane cu mai multă experiență și să-ți setezi obiective pe termen lung într-un domeniu de interes pentru tine. O călătorie îți poate aduce revelații și schimbarea modului de gândire.

Capricorn

Sectorul intereselor financiare este activat astăzi de Luna Nouă din zodia Leu, care anunță și te invită la noi începuturi privind administrarea banilor deținuți la comun cu partenerul, dar și privind relația de cuplu, unde ai nevoie de reînvierea pasiunii. Fenomenul astral îți susține demersurile și-ți aduce multă energie și determinare.

Vărsător

Luna Nouă de astăzi din zodia Leu te invită la setarea unor obiective pe termen lung privind relația, mariajul, asocierile sau parteneriatele profesionale. Este un moment prielnic să investești mai multă energie în aceste domenii, să fii deschis unei noi relații, dacă ești singur, pentru că lucrurile se pot desfășura așa cum ți-ai imaginat.

Pești

Luna Nouă de astăzi din zodia Leu te invită la decizii în planul profesional și al sănătății. Îți poți seta obiective pe termen lung, să iei decizii importante privind serviciul, activitățile și rutina zilnică. De asemenea, este un moment bun pentru începerea unei diete, a unui regim de viață sănătos.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni