• PRO TV
  • Imagini de senzație cu Dana Rogoz, alături de întreaga ei familie! Cum s-a relaxat în vacanță actrița din „Groapa”

Imagini de senzație cu Dana Rogoz, alături de întreaga ei familie! Cum s-a relaxat în vacanță actrița din „Groapa”

Imagini de senzație cu Dana Rogoz, alături de întreaga ei familie! Cum s-a relaxat în vacanță actrița din „Groapa”

La mijlocul lunii iulie, Dana Rogoz a plecat în vacanță în Bali alături de întreaga ei familie: soțul Radu Dragomir și cei doi copii pe care îi au împreună, Vlad și Lia.

Gallery

​După aproximativ două săptămâni de relaxare, actrița din „Groapa”, serial difuzat de PRO TV și care se vede și pe VOYO, s-a întors în România, însă nu înainte de a-i ține la curent pe fanii ei cu aproape tot ce a făcut în Bali.

Printre altele, Dana Rogoz și întreaga ei familie s-au întâlnit cu Barbu, băiatul pe care soțul vedetei îl are dintr-o relație anterioară. Iar împreună au vizitat piețele locale, templele, plantațiile cu orez și au ajuns și la safari, unde au hrănit girafe și pești.

„În ultima zi de vacanță am fost la Bali Safari. Am dat de mâncare zebrelor, girafelor, cămilelor, elefanților, leilor și tigrilor. Noi, oamenii, stând de data aceasta în cușcă și animalele dând ture pe lângă noi. Am hrănit și pești cu biberonul! A fost foarte drăguț și, sincer, nu cred că va există vacanță în Bali cu copiii fără o intrare la Safari Bali”, a spus, printre altele, Dana Rogoz.

Actrița din serialul „Groapa” a mai dezvăluit că a mers în foarte multe locuri unde copiii ei s-au simțit bine, astfel că vacanța a fost una foarte reușită.

„Am fost la Monkey Forest. Locul acesta e în totul preferințelor copiilor, în mod cert. Pe seară ne-am oprit să luăm cină la una dintre terasele de lângă Tegallalang”, a mai afirmat Dana Rogoz.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni