• PRO TV
  • Horoscop zilnic 3 august 2024. Berbecii au parte de confuzii în viața amoroasă, Fecioarele sunt azi în centrul atenției

Horoscop zilnic 3 august 2024. Berbecii au parte de confuzii în viața amoroasă, Fecioarele sunt azi în centrul atenției

Horoscop zilnic 3 august 2024. Berbecii au parte de confuzii în viața amoroasă, Fecioarele sunt azi în centrul atenției

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 3 august 2024.

Berbec

Astăzi se activează casa iubirii, aventurilor, plăcerilor și distracției și este posibil să-ți revină în minte situații din trecut. Pot să apară confuzii într-o chestiune amoroasă, să cauți niște răspunsuri, să afli secrete. Prin comunicare ai putea rezolva toate dilemele.

Taur

În prima parte a zilei, ajungi la concluzii privind o chestiune financiară. S-ar putea să ai niște dispute cu cineva apropiat, mai ales dacă simți că-ți ascunde niște lucruri. Instinctul nu te înșeală și vei afla mai târziu că ai avut dreptate să nu ai încredere deplină.

Gemeni

Deși nu te aștepți, astăzi este posibil să primești recunoaștere și aprecieri pentru felul în care ai știut să gestionezi niște probleme. Pașii mici te vor duce la progres, așa că poți continua în același mod. În partea a doua a zilei, faci deplasări, primești niște invitații și ieși cu prietenii în oraș.

Rac

În prima parte a zilei. cauți să-ți organizezi timpul astfel încât să funcționeze toate. În partea a doua a zilei, te preocupă finanțele. S-ar putea să faci o deplasare scurtă, să cumperi un cadou unei persoane din familie, să faci o surpriză unei persoane dragi, care-și sărbătorește ziua.

Leu

Dacă în prima parte a zilei, poate simți că nu ai dispoziția pe care o dorești, după prânz, când Luna începe să-ți traverseze zodia, îți revii ca prin minune și ai poftă de viață, planuri și sentimentul că poți pune în practică ideile. Ai încredere în puterea și creativitatea ta și cauți să ieși din zona de confort, pentru a avea satisfacții.


Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să te întâlnești cu niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Ești în centrul atenției și te bucuri de revedere. În partea a doua a zilei, însă, lucrurile încep să se schimbe în starea ta și cauți să-ți analizezi sentimentele în raport cu o persoană din trecutul sentimental.

Balanță

Posibil, în prima parte a zilei de astăzi, să fie nevoie să mai rezolvi lucruri legate de serviciu, dacă volumul de muncă a crescut sau ai preluat sarcinile unui coleg. În planul relației de cuplu te bucuri de o zi cu multă distracție sau participare la un eveniment important din viața unui prieten.

Scorpion

Astăzi, în prima parte a zilei, te preocupă pregătirea unei plecări, stabilirea ultimelor detalii. Pe de altă parte, dacă ai primit o ofertă de job sau schimbarea funcției/departamentului, ai mai multă încredere în forțele tale. Te simți mai responsabil, vrei să ai un randament ridicat și vrei să faci impresie bună superiorilor.

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea să recuperezi o sumă de bani sau oferi un împrumut unui prieten/coleg. În partea a doua a zilei, ieși oraș și ești deschis către experiențe noi, să dezbați subiecte, să socializezi cu persoane cu care ai puncte comune.

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce discuții cu partenerul de cuplu sau întâlniri cu o persoană pe care vrei să o cucerești. De asemenea, interacționezi și relaționezi foarte bine cu toată lumea, însă ai o singură nemulțumire: partenerul are stări fluctuante și ți-e greu să le faci față, pentru că și tu ai nevoie de suport.

Vărsător

Astăzi nu este o zi favorabilă deciziilor din sfera profesională, pentru că este posibil să greșești, să nu evaluezi corect o situație. Concentrează-ți atenția pe lucruri practice și mai rezolvă din chestiunile gospodărești!

Pești

Astăzi se dinamizează sfera sentimentală și dacă ești într-o relație simți nevoia să-ți exprimi sentimentele, să faci declarații, care duce la consolidarea reației cu partenerul de cuplu. Dacă ești singur este o zi potrivită pentru întâlniri. S-ar putea să ai surpriza unei conexiuni bruște.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni