• PRO TV
  • Dorian Popa și Babs comunică prin menajeră. Declarațiile neașteptate făcute de Claudia Iosif la un an de la despărțire: „În funcție de program”

Dorian Popa și Babs comunică prin menajeră. Declarațiile neașteptate făcute de Claudia Iosif la un an de la despărțire: „În funcție de program”

Dorian Popa și Babs comunică prin menajeră. Declarațiile neașteptate făcute de Claudia Iosif la un an de la despărțire: „În funcție de program”

Dorian Popa și Claudia Iosif țin legătura prin menajeră. Iată ce declarații a făcut Babs, la un an de la despărțire.

Gallery

Celebrul vlogger și Claudia Iosif au format un cuplu timp de 11 ani, însă, acum, bruneta spune că nu își mai dorește să fie asociată sub nicio formă cu fostul partener.

Dorian Popa și Babs țin legătura prin menajeră

Dorian Popa și fosta lui parteneră au încheiat relația în termeni amiabili. Cei doi nu s-ar mai fi văzut din luna martie, atunci când bruneta și-a mutat sediul atelierului de haine din vila artistului.

Mai mult, Claudia Iosif a transmis că nu își mai dorește să fie asociată cu numele fostului iubit.

„Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că deja e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui, a trecut deja foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit”, a declarat Claudia Iosif pentru Cancan.

Tot ce îi mai leagă pe cei doi este Cheluțu, cățelul celebru din videoclipurile artistului. Ambii sunt foarte atașați de patruped, astfel au ales să aibă „custodie comună”. Transferul lui Cheluțu de la un domiciliu la altul se face, însă, prin intermediul unei menajere, pentru a evita întâlnirile directe între cei doi.

„Cheluțu vine la mine prin menajeră. Fiecare îl ia în funcție de program. Eu sunt foarte fericită și împlinită acum, nu mă mai uit în trecut. Și el e sigur fericit și îi doresc numai bine. Nu știu dacă e cu cineva, nu-i treaba mea. În ceea ce mă privește, nu mă văd mireasă și cu familie, dar nu știi ce-ți aduce viața. Nu iubesc în acest moment”, a adăugat Babs pentru sursa citată.

Claudia Iosif pleacă în vacanță

Babs a dezvăluit și cum urmează plece în vacanță.

„Îmi vine o prietenă din Suedia, în vizită, săptămâna viitoare. Am cunoscut o pe Instagram, din dragostea pentru Chelutu, întrucât și ea are un french bulldog. Ne știm de doi ani. Și ne-am împrietenit. Acum caută zbor să vină la mine. Poate ia și copilul cu blană cu ea, deși nu știu cum va reacționa Cheluțu, pentru că este foarte agresiv cu alte animale. Nu acceptă nici pui, nici femelă. Am mai încercat, dar nu e deloc sociabil.

Ea e ca și sora mea. Anul trecut am fost în Grecia și ne-am propus să ne vedem în fiecare vară. E minunat că dragostea pentru căței unește oameni din țări așa îndepărtate. Cățelușa ei, Zelma, nu e castrată, dar Cheluțu da. Ar fi o minune să se împrietenească”, a mai spus fosta iubită a lui Dorian Popa pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni