• PRO TV
  • “Cumva Turcia a trimis un asasin la proba de tir?” Turcul care a ajuns senzația internetului, după ce a luat argintul olimpic

“Cumva Turcia a trimis un asasin la proba de tir?” Turcul care a ajuns senzația internetului, după ce a luat argintul olimpic

“Cumva Turcia a trimis un asasin la proba de tir?” Turcul care a ajuns senzația internetului, după ce a luat argintul olimpic

De câteva zile, imaginile cu turcul Dikec Yusuf fac deliciul internetului! Deja fotografia cu el trăgând la țintă ultra relaxat, cu mâinile în buzunar, fără echipament specializat, s-a viralizat mai mult decât imaginile cu „senzația Olimpiadei”, Simone Biles. Pe Twitter s-au făcut glume pe seama atitudinii super cool a turcului: „Cumva Turcia a trimis un asasin?”, s-au amuzat internauții.

Majoritatea participanților de la proba de tir de la Jocurile Olimpice folosesc protecție auditivă și poartă ochelari specializați care blochează vederea la un ochi, astfel încât concurenții să nu fie nevoiți să-l țină închis, iar uneori au lentile colorate pentru a reduce strălucirea.

@sara_crossl And both athletes won gold??? #Paris2024 #Olympics #cool #funny #cool #Olympics #London2012 #Gymnastics #SportsTok #SportEdit #issf2024 #kimyejiedits #fyp #paris2024 #yusufdikeç #fyp #aura ♬ Define aura - ʜᴏʜʏᴜɴ?

Dikec a explicat de ce nu apelează la aceste accesorii. „Nu am avut niciodată nevoie de acel echipament. Sunt un trăgător natural. De aceea nu folosesc multe accesorii”, a spus sportivul în vârstă de 51 de ani.

„Tehnica mea de tragere este unică. Țintesc cu ambii ochi deschiși. Până și arbitrii au fost surprinși de acest lucru”, a explicat turcul.

​Foto: Getty

Gallery

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie!

Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device! 

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni