• PRO TV
  • Eva Măruță a lansat prima melodie din carieră alături de mama ei. Andra: „Mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc!”

Eva Măruță a lansat prima melodie din carieră alături de mama ei. Andra: „Mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc!”

Eva Măruță a lansat prima melodie din carieră alături de mama ei. Andra: „Mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc!”

La vârsta de doar 9 ani, Eva Măruță se poate lăuda cu o serie de realizări. A luat deja un premiu pentru cariera cinematografică, a cântat alături de mama ei pe scena de la Sala Palatului și are aproape jumătate million de urmăritori pe contul de Instagram.

Gallery

​Recent, puștoaica a lansat primul single din carieră alături de mama ei și cântărețul What’s Up. Melodia se numește „Praf de stele”, iar videoclipul are la doar 2 zile de la lansare peste 290.000 de vizualizări.

„În fiecare seară, “mama mea dă cu praf de stele în părul meu”… Mi-a plâcut atât de mult acest vers! De când am auzit prima dată piesa m-am îndrăgostit de ea și am sărit în sus de bucurie când am auzit că vom filma un videoclip. A trecut un an de când am înregistrat piesa, am apărut și în filmul Tati Part-Time între timp! Abia așteptam să ascultați piesa și iată că în sfârșit pot să o prezint! Sper că vă place și vouă”, este mesajul postat pe contul Evei Măruță, acolo unde apar și câteva cadre din videoclip.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra a mărturisit că părinții ei au cei mai mari susținători și că au ajutat-o încă din copilărie să-și urmeze visul.

„Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine. Deși multă lume le spunea că sunt nebuni pentru că merg cu mine la toate concursurile de interpretare și batem țara în lung și în lat, că de ce nu mă țin doar cu școală, că de ce cheltuiesc bani pe costume și că nu îmi scot muzica din cap, ei nu ascultau decât de inima lor. Și în inima lor au știut că eu iubesc muzica și că acesta este drumul meu. Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu praf de stele în părul meu. Nu e vorba de talent, este vorba de iubire și încredere și încurajare”, a declarat îndrăgita artistă.

„Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel. Să nu ascult de ce spun oamenii, să fiu alături de ei, să fac totul, absolut totul, ca ei să își îndeplinească visele. Piesa „Praf de Stele” a fost scrisă de What's Up pentru Eva înainte să știm că va exista filmul Tati Part Time, parcă a avut o premoniție. Am și filmat clipul si povestea pare atât de actuală: mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc. Și despre a ne uita mai mult la ei decât la ce spun cei din jur. Sper să vă placă și să dați cu praf de stele și voi în jurul vostru: oamenii - de toate vârstele - au nevoie să audă și lucruri frumoase, să creadă în șansa lor, așa că să le arătăm iubirea și încrederea noastră”, a conchis Andra.

Vezi aici VIDEOCLIPUL piesei „Praf de stele”

 

Mesajul piesei a ajuns rapid la internauți, care au postat zeci de mesaje pentru duo-ul mamă-fiică.

„O piesă cu un mesaj manifest! Să ne susținem copiii să-și împlinească visurile, să-i încurajăm să creadă într-o lume mai bună... O piesă despre iubire, despre frumos!”;

„Un cântec plin de culoare,emoție și e despre visele unui copil care trebuie sa știe ca totul e posibil dacă îți dorești cu adevărat! Noi părinți suntem forța lor, puterea lor,de noi depinde mult viitorul lor!”;

„Ce frumos cântați amândouă! Superb! Mulțumim pentru melodie! Bravo, Eva! Bravo, Andra noastră! Pe cât sunteți de frumoase, pe atât de frumos cântați! Ce relație frumoasă mamă - fiică!”;

„Eva draga mea, 'Praf de Stele' transmite un mesaj profund despre susținerea viselor copiilor. Vocea ta dulce și talentul tău sunt o moștenire minunată de la mama ta. Abia aștept să mă bucur de concertele tale și ale mamei tale, sunteți amândouă extraordinare! Ești la început de drum, dar deja ești un mic star în devenire. Continuă să strălucești și să ne inspiri pe toți!”;

„Fiecare părinte ar trebui să dea cu praf de stele în sufletul copiilor. Felicitări pentru piesă, pentru mesajul ei și pentru că ne-ați întors în copilărie!”;

„Fiica ta îți moștenește talentul! Bravo”, sunt câteva dintre mesajele postate de cei care au ascultat piesa.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni