• PRO TV
  • Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu? Ayan a împlinit 20 de ani și este un tânăr de succes

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu? Ayan a împlinit 20 de ani și este un tânăr de succes

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu? Ayan a împlinit 20 de ani și este un tânăr de succes

Mihaela Rădulescu este o mamă fericită și împlinită, fiul ei o bucură pe zi ce trece mai mult cu realizările lui. Astăzi este sărbătoare mare în familia vedetei, Ayan împlinește 20 de ani.

Gallery

Ziua de 2 august este foarte specială pentru Mihaela Rădulescu, căci în urmă cu 20 de ani a venit pe lume fiul ei. Ayan este cea mai mare împlinire a vedetei. Cei doi au o relație specială, deși îi despart, de cele mai multe ori, mulți kilometri, acest lucru nu le-a influențat relația.

Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua fiului ei

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului ei. Vineri, 2 august, Ayan a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani.

„Cei mai buni 20 de ani din viața mea”, a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Fiul Mihaelei Rădulescu locuiește în SUA, acolo unde studiază la două facultăți prestigioase.

Deși s-a obișnuit extrem de greu cu ideea că fiul ei locuiește în State, vedeta se bucură din plin de realizările lui și este tare mândră de el. În urmă cu doi ani, Ayan a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii, iar Mihaela Rădulescu a fost extrem de fericită.

„Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră. NOI suntem mândri! Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni