• PRO TV
  • Actorul Disney Joshua Basset, dezvăluire șocantă: ”M-am uitat în sus și l-am văzut pe Iisus”. Și-a descris experiența în detalii grafice

Actorul Disney Joshua Basset, dezvăluire șocantă: ”M-am uitat în sus și l-am văzut pe Iisus”. Și-a descris experiența în detalii grafice

Actorul Disney Joshua Basset, dezvăluire șocantă: ”M-am uitat în sus și l-am văzut pe Iisus”. Și-a descris experiența în detalii grafice

Joshua Bassett a dezvăluit că l-a văzut pe Iisus Hristos în ceruri după ce a consumat substanța halucinogenă Ayahuasca.

Gallery

Actorul, în vârsta de 23 de ani, a apărut recent la Zach Sang Show, și și-a povestit experiența în detalii grafice, mărturisind că l-a făcut să se întoarcă spre religie.

Actorul din ”Stuck in the Middle” spune că era consumator de substanțe interzise, dar că a avut parte de această experiență când a băut pentru a doua oară Ayahuasca.

”Am consumat destul ca să îmi dau seama că nu halucinez: m-am trezit și m-am simțit imediat gol-goluț, spiritual vorbind, nu era niciun filtru, niciun văl. Am realizat urâțenia care este în mine și am văzut-o în toți ceilalți din cameră.

Când am ajuns în iad, eram înconjura de sute de mii de demoni care își băteau joc de mine, râdeau de mine și mă torturau. Și când mă gândeam la abuzurile pe care le-am suferit când eram mic, aceștia râdeau și își băteau joc de mine și mai mult”.

”Știam că nu pot să plec pentru că băusem această plantă, așa că am ieșit din casă și am fugit cât am putut de tare. Când m-am uitat în sus, l-am văzut pe Iisus în cer și nu mi-a venit să cred”.

Bassett spune că experiența a fost un cumul de emoții, acesta simțit confuzie, groază și alinare în același timp.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni