• PRO TV
  • Nimic neobișnuit în America! Doar soția lui Kanye West fără haine pe străzile din Los Angeles: "Așa ceva nu se poate numi rochie!"

Nimic neobișnuit în America! Doar soția lui Kanye West fără haine pe străzile din Los Angeles: "Așa ceva nu se poate numi rochie!"

Nimic neobișnuit în America! Doar soția lui Kanye West fără haine pe străzile din Los Angeles: "Așa ceva nu se poate numi rochie!"

Astfel de ținute i-au adus amenzi în țări europene și chiar amenințări cu interdicția! Însă la Los Angeles nu pare ceva atât de extravagant să ieși aproape gol în public, așa că nu prea multă lume își bate capul când apare Bianca Censori pe stradă.

Soția lui Kanye West continuă parada ținutelor sale lipsite de sens, paparazzii surprinzând-o pe străzile din LA practic fără haine, pentru că ceea ce poartă ea nu se poate numi rochie. Bianca e acoperită de un material mulat în culoarea pielii, total transparent, prin care se vede tot.

Ținutele scandaloase ale Biancăi Censori o deranjează extrem de mult pe fosta soție a lui Kanye West, mai ales când e în preajma copiilor ei. Kim i-ar fi spus lui Kanye să îi interzică Biancăi astfel de outfituri atunci când copiii sunt în preajma.

"Kim i-a spus lui Kanye să nu o lase pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor. Este cu adevărat surprinsă că rapperul își lasă soția să iasă din casă așa", a spus o sursă pentru Daily Mail.

Gallery

Spre deosebire de căsătoria sa cu Bianca, Kanye obișnuia să îi ceară frecvent lui Kim să își schimbe ținutele dacă simțea că arată prea multă piele, rapperul influențând puternic alegerile ei vestimentare în timpul celor șase ani de mariaj. "Kanye a făcut același lucru cu Kim pe parcursul întregului lor mariaj, la fel cum face acum cu Bianca. Diferența este că atunci când Kanye o îmbrăca pe Kim, era respectat ca persoană – ca artist. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca – dar simte că ea ar fi trebuit să știe în ce se bagă", a spus aceeași sursă.

O altă sursă a dezvăluit anterior pentru DailyMail.com că părinții Biancăi erau "îngroziți" de ținutele ei sumare și se temeau că ea ar fi "controlată" de Kanye.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni