• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi semnat actele de divorț. O declarație comună este așteptată din partea amândurora, în curând: „Așteaptă momentul potrivit”

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi semnat actele de divorț. O declarație comună este așteptată din partea amândurora, în curând: „Așteaptă momentul potrivit”

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi semnat actele de divorț. O declarație comună este așteptată din partea amândurora, în curând: „Așteaptă momentul potrivit”

După luni întregi în care s-a zvonit că Jennifer Lopez și Ben Aflleck divorțează, surse apropiate acestora susțin că povestea lor de iubire a ajuns, într-adevăr, la final. În ciuda tuturor încercărilor comune de a o salva, actele de divorț ar fi fost semnate.

Gallery

Conform presei de peste ocean, Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat actele de divorț, însă acestea nu au fost, încă, depuse. Mai mult decât atât, cei doi ar pregăti și o declarație comună, prin care să își anunțe fanii că relația lor s-a încheiat.

Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi semnat actele de divorț

De mai multe luni, se tot spune că artista și soțul ei divorțează, la mai puțin de doi ani de când și-au unit destinele. În urmă cu ceva timp, J Lo și-a anulat turneul, motivând că are nevoie să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi.

În acel moment, fanii au pus cele întâmplate pe seama problemelor apărute între ea și Ben Affleck, însă niciunul nu a spus, cu exactitate, ce se întâmplase. Cu toate acestea, inevitabilul se pare că s-a produs, iar J Lo și actorul au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și

„Au finalizat actele de divorț în urmă cu o lună, dar așteaptă momentul potrivit, pentru a anunța”, au declarat surse apropiate celor doi. Mai mult decât atât, J Lo ar fi suferit foarte mult în momentul în care Ben Affleck a decis să își cumpere o nouă casă în LA, dar și să lipsească de la ziua ei de naștere.

Jennifer Lopez și Ben Affleck pregătesc o declarație comună

În curând, cei doi vor ieși public și vor anunța divorțul, urmând, de asemenea, să specifice faptul că, în ciuda tuturor încercărilor de a face căsnicia să funcționeze, nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Persoanele apropiate acesteia susțin că Jennifer Lopez îl iubește foarte mult pe Ben Affleck, motiv pentru care, nu este pregătită pentru a anunța separarea.

Citește și

„La acel moment, vor lansa o declarație comună, în care vor spune cât de mult se iubesc unul pe celălalt și cum au luptat să funcționeze, dar nu s-a mai putut. Sincer, până la urmă, nu au putut ajunge la un compromis. Ceea ce aveau înainte a dispărut și amândoi au acceptat asta”, au mai spus apropiații celor doi.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni