• PRO TV
  • A anunțat că e însărcinată cu al treilea copil și că divorțează în același timp! Vedeta care s-a săturat să fie înșelată la nesfârșit de soț

A anunțat că e însărcinată cu al treilea copil și că divorțează în același timp! Vedeta care s-a săturat să fie înșelată la nesfârșit de soț

A anunțat că e însărcinată cu al treilea copil și că divorțează în același timp! Vedeta care s-a săturat să fie înșelată la nesfârșit de soț

Cardi B a făcut un anunț care i-a luat pe fanii ei prin surprindere: rapperița a anunțat că așteaptă al treilea copil, dar și că divorțează de tatăl acestuia.

Casnicia dintre Cardi B și Offset a fost întotdeauna cu probleme, cei doi ajungând până acum la tribunal de mai multe ori. Pentru că aveau copii de crescut împreună și-au anulat divorțul, însă de data asta Cardi B nu pare să mai fie dispusă să treacă peste infidelitățile soțului.

Artista a pozat ca o adevărată divă cu burtica la vedere și a postat imaginile prin care își anunță fanii de a treia sarcina pe Instagram.

În timp ce se pregătește de venirea celui de-al treilea copil, a depus actele la tribunal pentru a cere divorțul de Offset, după 7 ani de căsnicie.

Se pare că artista de 31 de ani dorește să obțină și custodia copiilor- o fetiță, Kulture, de cinci ani, și un băiețel, Wave, de numai doi ani. "S-au distanțat unul de celălalt. Asta a fost ceea ce a determinat-o să ia această decizie mai mult decât orice altceva", a declarat un apropiat al cuplului pentru Page Six.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Daily Mail scrie însă că cererea de divorț a venit în urma zvonurilor că Offset ar fi înșelat-o pe Cardi, lucru pe care acesta l-a negat.

În postarea în care își anunță sarcina, artista îi face o declarație de dragoste bebelușului pe care îl așteaptă, fără să îl menționeze însă și pe tatăl copilului.
"Cu fiecare sfârșit vine un nou început! Sunt atât de recunoscătoare că am împărțit această perioadă cu tine, mi-ai adus mai multă iubire, mai multă viață și, mai ales, mi-ai redat puterea! Mi-ai reamintit că pot avea totul! Mi-ai reamintit că nu trebuie niciodată să aleg între viață, iubire și pasiunea mea! Te iubesc atât de mult și abia aștept să vezi ce am realizat datorită ție, ce m-ai împins să fac! E mult mai ușor să înfrunți încercările viețîi stând jos, dar tu, fratele tău și sora ta mi-ați arătat de ce merită să lupți!"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni