• PRO TV
  • Ce planuri are campionul olimpic David Popovici după revenirea în țară de la JO 2024: "Trebuie să mă reculeg!"

Ce planuri are campionul olimpic David Popovici după revenirea în țară de la JO 2024: "Trebuie să mă reculeg!"

Ce planuri are campionul olimpic David Popovici după revenirea în țară de la JO 2024: "Trebuie să mă reculeg!"

David Popovici s-a clasat pe locul al treilea la proba de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 2024, miercuri seară, cu timpul de 47.49. Înotătorul de 19 ani va reveni în țară de la Jocurile Olimpice de la Paris cu două medalii: un aur și un bronz.

La Paris, sportivul de 19 ani a câştigat aurul la 200 metri liber şi bronzul la 100 metri liber.

David Popovici revine vineri în ţară

Campionul la înot David Popovici va reveni vineri în ţară, la ora 15.50, potrivit COSR. Împreună cu echipa sa tehnică şi alături de Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, David Popovici va susţine o conferinţă de presă la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

După evoluţia de la Jocurile Olimpice de la Paris, Popovici spune că are nevoie de o pauză. Înotătorul a menţionat că se gândeşte acum doar la vacanţa pe care o va petrece într-un loc foarte departe şi unde este cald.

“Acum mă simt mult mai liniştit, m-am mai calmat, aseară tot nu am reuşit să dorm bine, dar asta de cât de entuziasmat eram, am simţit că mi s-a ridicat un bolovan de pe suflet când am terminat cu acest concurs, pentru că a fost o călătorie foarte grea. Au fost nişte ani foarte grei. Acum nu mă gândesc decât la vacanţa în care urmează să plec în scurt timp. Mă simt mai împlinit, mai liniştit, mai calm şi mândru de mine. Îmi lipsea titlul ăsta. Asta nu înseamnă că mă voi culca pe o ureche. Pentru moment trebuie să mă relaxez. Trebuie să ne separăm puţin şi să mă reculeg într-o vacanţă binemeritată undeva foarte departe şi unde este foarte cald”, a declarat campionul olimpic.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni