• PRO TV
  • A spus că o vrea înapoi pe Ema Uta și s-a întors, din Mykonos, fără noua iubită . Alex Bodi și Caterina Ciorba s-ar fi despărțit

A spus că o vrea înapoi pe Ema Uta și s-a întors, din Mykonos, fără noua iubită . Alex Bodi și Caterina Ciorba s-ar fi despărțit

A spus că o vrea înapoi pe Ema Uta și s-a întors, din Mykonos, fără noua iubită . Alex Bodi și Caterina Ciorba s-ar fi despărțit

Alex Bodi a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când s-a afișat alături de Caterina Ciorba, noua lui cucerire, după ce s-a despărțit de Ema Uta. Cei doi au plecat într-o vacanță de lux, în Mykonos, dar postările din online par să arate că, deja, s-au despărțit.

Gallery

La doar câteva zile de când Ema Uta ajungea în Mykonos împreună cu noul iubit milionar, Alex Bodi își lua noua iubită și o ducea pe aceeași insulă. Cei doi s-au distrat în cele mai exclusiviste localuri și au mâncat la cele mai bune restaurante, dar povestea dintre ei pare că s-a încheiat.

Alex Bodi s-ar fi despărțit de iubită

La aproximativ două luni de când a rupt logodna cu Ema Uta, Alex Bodi părea să dea o nouă șansă iubirii, făcându-și o nouă iubită. Cei doi au fost împreună mai puțin de o lună, iar postările făcute de aceștia pe rețelele de socializare par să demonstreze că relația lor a ajuns la final.

Citește și

​În urmă cu scurt timp, Alex Bodi a revenit în România, după vacanța de lux din Mykonos. Caterina, în schimb, și-a făcut bagajele, pentru a reveni în Moldova, țara ei de origine. Mai mult decât atât, apropiații celor doi susțin că nu mai există cuplul Bodi-Ciorba, după doar câteva zile de când au început povestea de dragoste, relatează Spynews.

Caterina ar fi fost înșelată de fostul soț cu Andreea Bostănică

Caterina Ciorba a fost căsătorită cu un afacerist din Republica Moldova, care se bucura de o situație financiară foarte bună. Conform informațiilor apărute în presă, acesta ar fi înșelat-o cu nimeni alta decât Andreea Bostănică, în Mykonos.

Citește și

​Totul ar fi avut timp la doar câteva luni distanță de ziua în care Caterina Ciorba a îmbrăcat rochia de mireasă.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni