• PRO TV
  • Anca Dumitra, decizie importantă în ceea ce privește modul în care va naște. Actrița din Las Fierbinți a început, deja, numărătoarea inversă: „E o minune”

Anca Dumitra, decizie importantă în ceea ce privește modul în care va naște. Actrița din Las Fierbinți a început, deja, numărătoarea inversă: „E o minune”

Anca Dumitra, decizie importantă în ceea ce privește modul în care va naște. Actrița din Las Fierbinți a început, deja, numărătoarea inversă: „E o minune”

Anca Dumitra se pregătește să nască, iar numărătoarea inversă a început. Actrița din „Las Fierbinți” mai are doar câteva zile până când își va ține copilul în brațe, pentru prima oară, iar nerăbdarea este din ce în ce mai mare.

Gallery

Numărătoarea inversă pentru Anca Dumitra a început. Actrița și soțul ei se pregătesc pentru cea mai importantă zi din viața lor, iar, recent, aceasta a vorbit atât despre cum a decurs sarcina, cât și despre modul în care își dorește să nască.

Anca Dumitra nu a avut o sarcină complicată

Anca Dumitra și-a anunțat fanii că așteaptă primul ei copil după ce a intrat în trimestrul al doilea de sarcină și, de atunci, a făcut câteva declarații despre modul în care evoluează lucrurile.

Recent, în cadrul unui interviu, a mărturisit că a fost o norocoasă, deoarece a avut o sarcină ușoară, fără complicații, deși a avut și ea de-a face cu grețurile specifice.

Citește și

„E destul de relativ cât de curând voi naște. Tot ce îmi doresc este să vină la termen, cum s-ar spune. Să dea Dumnezeu să fie totul bine! Să fim sănătoși, să fim voioși și să dăm startul a ceea ce, deja, cred că e o minune.  

Am avut o sarcină ușoară, chiar dacă primul trimestru a fost mai dificil, comparativ cu al doilea, cel puțin. Am avut grețuri, nu au fost matinale neapărat, asta a fost suprinzător, că știam de grețurile matinale. La mine au fost în a doua parte a zilei. Acum, uitându-mă, așa, înapoi, cel puțin până acum, Doamne ajută, a fost foarte bine”, a spus Anca Dumitra, conform Unica.

Anca Dumitra nu știe cum va naște

Deși nu mai este mult până când marea întâlnire va avea loc, Anca Dumitra încă nu a decis cum va naște, deoarece este conștientă că, în orice moment, pot apărea complicații ce vor necesita fie nașterea naturală, fie cezariana.

Citește și

​Prin urmare, actrița se lasă în voia sorții și va lua cea mai bună decizie, după ce se va consulta cu medicii, dar și în momentul în care bebelușul va vrea să vină pe lume.

„Chiar nu m-am decis asupra metodei. Încerc să mă documentez pe cât se poate. Pe de altă parte, nu vreau să pun niciun fel de presiune, de niciun fel. Știu că lucrurile și viața în sine sunt surprinzătoare și, de cele mai multe ori, când te decizi asupra unui lucru, se prea poate să nu fie așa.

Depinde de foarte mulți factori și, atunci, e din aproape-n aproape. Asta am fost sfătuită și de către medicul meu”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni