• PRO TV
  • Ce spune Alfred Bulai despre el însuși pe blogul personal

Ce spune Alfred Bulai despre el însuși pe blogul personal

Ce spune Alfred Bulai despre el însuși pe blogul personal

Cazul Alfred Bulai suscită încă interes, mai ales în condițiile în care încă nu s-a hotărât până la capăt ce se va întâmpla cu profesorul.

Potrivit snoop.ro. , 18 tinere, studente din generații diferite ale Facultății, au relatat aproximativ același lucru despre experiența avută cu profesorul Alfred Bulai. I-au adus acestuia același tip de acuzații, iar o parte și-au dat numele întreg și au vorbit cu fața la cameră, fără să își ascundă în niciun fel identitatea.

Cine este Alfred Bulai:

-are 61 de ani;

-are un CV impresionat în domenil academic, dar și în politică și în televiziune;

-este șeful Departamentului de Sociologie din cadrul Școlii de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București.

-a fost și prodecan, și secretar de stat; apare constant în media și este cunoscut ca „unul dintre cei mai buni sociologi din România”.

-are un CV impresionat în domeniul academic, dar și în politică și în televiziune;

-are 14 ani în calitate de prodecan al Facultății de Științie Politoce din cadul SNSPA;

-are 3 ani ca președinte și secretar de stat al Agenției pentru Strategii Guvernamentale în guvernul Tăriceanu;

-are un an și șase luni în Consiliul de Administrație al TVR;

-de 8 ani este directorul Departamentului de sociologie din SNSPA

-a lucrat pentru PNL;

Cum se descrie Alfred Bulai pe blogul personal 

Profesor de peste 30 de ani, licențiat al Facultății de Istorie – Filosofie, secția Filosofie, cu un doctorat în sociologie obținut în urmă cu 25 de ani, autor a numeroase cărți și articole, a unor filme documentare și a doua romane. Implicat în cercetarea socială academică și în cea privată de peste 25 de ani. Cândva pentru trei ani președintele Agenției pentru Strategii Guvernamentale.
De peste două decenii încerc să bat câmpii cât mai puțin în spațiul public la emisiuni de televiziune, radio, presa scrisă și cea online.
Era timpul să am și eu un jurnal online

Pe o altă pagină a blogului, acesta spune:

Dacă eu spun: bogăția face sărăcia și vă mai spun că această afirmație îi aparține lui Socrate, veți găsi imediat un tâlc în această propoziție contradictorie. Dacă vă spun că este dintr-o lucrare de clasa a șasea o să râdeți.
Concluzie: prostia nu ține de ce se spune, ci de cine spune.
Eu

​Iată câteva din multiplele afirmații făcute de o parte din fetele intervievate de Snoop.ro, afirmații care apar și în interviul filmat:


„Îmi spunea că eu sunt cea care îl seduce."
„Tremuram și mă dezbrăcam.”
„Acum ești mai sigură pe tine? (…) Vreau să văd că ai încredere în tine să te dezbraci.”
„Mi-am dat hainele jos și mi-a zis: «Și chiloții»”
"Apoi „mi-a zis să mă duc la el (…) Nu mai stătusem niciodată în picioare dezbrăcată în fața cuiva. Și mi-a zis «Ia uite ce sexy ești, cum să n-ai încredere în tine». Și mi-a pus mâna pe #$^& (…) și pe fund. (…) Tremuram, nu mai eram coerentă.”
„Am făcut un atac de panică și au urmat foarte multe după. Așa au început hiperventilarea, plânsul, stresul”
„Mi-a zis: «excepțional, extraordinar, cel mai bun proiect (din practică) dintre toate (…) ești cea mai bună, ești prințesă, ești perfectă»”
„«Cu câți bărbați ai făcut sex, câtă experiență ai?» Îmi place de el? M-aș culca cu el? «Vii cu mine la munte? Dar la mine acasă, vii? Uite, stau acolo»”

Alfred Bulai și-a depus cerere de pensionare din SNSPA în ziua apariției investigației jurnalistice și după ce poliția a anunțat că deschide dosar penal.

Potrivit lui Cătălin Tolontan, informația cererii de pensionare a fost publicată de jurnalistul Cristian Otopeanu în Libertatea și confirmată pentru HotNews.ro de către persoane din cadrul SNSPA.
Potrivit news.ro, profesorul a fost suspecndat din toate activităţile didactice şi din toate funcţiile deţinute la SNSPA. Instituția a anunțat că a luat act de cererea sa de pensionare, începând cu 1 octombrie, dar ancheta Comisiei de Etică va continua, ”cu sau fără participarea” profesorului.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni