• PRO TV
  • Ce spune Andra despre destinația ei preferată de vacanță: „Este un colț de rai și ne întoarcem aici în fiecare an”

Ce spune Andra despre destinația ei preferată de vacanță: „Este un colț de rai și ne întoarcem aici în fiecare an”

Ce spune Andra despre destinația ei preferată de vacanță: „Este un colț de rai și ne întoarcem aici în fiecare an”

De câțiva ani, Andra și Cătălin Măruță aleg Spania pentru vacanața de vară. Un anumit oraș, situat pe Costa del Sol, la poalele muntelui Sierra Blanca, i-a cucerit total. Cântăreața a spus recent de ce se întoarce aici în fiecare vară.

Andra a publicat recent imagini adorabile de familie. Artista petrece clipe minunate în Marbella, orașul ei de suflet, care a devenit destinația preferată de vacanță pe perioada verii. 

Gallery

„​Când suntem toți împreună mă simt mereu ca-n vacanță. Iar când suntem în Spania, mă simt ca acasă. Vă salutăm din Marbella, unde soarele strălucește 320 de zile pe an, plajele au nisipul fin, iar fructele de mare și paella sunt delicioase, oriunde te așezi și le comanzi. Este un colț de rai și ne întoarcem aici în fiecare an. Suntem binecuvântați pentru că ne putem bucura de aceste clipe: împreună, sănătoși, într-un loc de vis!”, a menționat Andra pe pagina de socializare. 

Mama lui Cătălin Măruță i-a însoțit în această vacanță. Prezentatorul TV a postat un video din timpul unei plimbări cu o mașină decapotabilă: 

Aflată în vacanță, Eva Măruță a avut parte de o bucurie imensă. Piesa ei, „Praf de stele”, s-a lansat pe 30 iulie. Odată cu această realizare, Andra și-a exprimat entuziasmul printr-o postare emoționantă, în care a povestit și despre parcursul ei profesional: 

„Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine. Deși multă lume le spunea că sunt nebuni pentru că merg cu mine la toate concursurile de interpretare și batem țara în lung și în lat, că de ce nu mă țin doar cu școală, că de ce cheltuiesc bani pe costume și că nu îmi scot muzica din cap, ei nu ascultau decât de inima lor. Și în inima lor au știut că eu iubesc muzica și că acesta este drumul meu. Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu praf de stele în părul meu. Nu e vorba de talent, este vorba de iubire și încredere și încurajare.
Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel. Să nu ascult de ce spun oamenii, să fiu alături de ei, să fac totul, absolut totul, ca ei să își îndeplinească visele.
Piesa ”Praf de Stele” a fost scrisă de What’s Up pentru Eva înainte să știm că va exista filmul Tati Part Time, parcă a avut o premoniție. Am și filmat clipul si povestea pare atât de actuală: mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc. Și despre a ne uita mai mult la ei decât la ce spun cei din jur.
Sper să vă placă și să dați cu praf de stele și voi în jurul vostru: oamenii - de toate vârstele - au nevoie să audă și lucruri frumoase, să creadă în șansa lor, așa că să le arătăm iubirea și încrederea noastră”, a scris vedeta.

Citește și: 

Sursă foto: Instagram/ Andra 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni