• PRO TV
  • El este chirurgul cu care s-a cuplat Sofia Vergara după divorțul de Joe Manganiello . Paparazzii i-au surprins în vacanță, pe străzile din Monaco

El este chirurgul cu care s-a cuplat Sofia Vergara după divorțul de Joe Manganiello . Paparazzii i-au surprins în vacanță, pe străzile din Monaco

El este chirurgul cu care s-a cuplat Sofia Vergara după divorțul de Joe Manganiello . Paparazzii i-au surprins în vacanță, pe străzile din Monaco

Sofia Vergara pare să fi trecut peste divorțul de Joe Manganiello și petrece tot mai mult timp în preajma noului ei iubit, chirurgul Justin Saliman. Paparazzii i-au surprins recent în timp ce se bucurau de o promenadă pe străduțele din Monaco.

Gallery

​Milioane de fani au fost șocați când au aflat că Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează după 8 ani de căsnicie. Cei doi formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, iar pe covorul roșu făceau paradă de gesturi tandre.

Sofia Vergara, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit într-un interviu că divorțul a fost cauzat de dorința soțului ei de a avea copii.

În cadrul unui interviu acordat pentru o publicație spaniolă, Sofia Vergara a declarat că, mai degrabă, ar putea fi bunică decât mamă.

„Căsătoria mea s-a încheiat, pentru că soțul meu era mai tânăr și a vrut să aibă copii, iar eu nu am vrut să fiu o mamă bătrână”, a declarat aceasta, conform El Pais.

Totuși, Joe Manganiello a contrazis-o pe Sofia Vegara. El a recunoscut că și-a dorit copii, însă nu acesta a fost motivul care a dus la destrămarea mariajului.

„S-a terminat pentru că am crescut în direcții diferite, uneori chiar se întâmplă asta”, a declarat actorul care este cu 5 ani mai tânăr decât Sofia.

După divorț, ambii actori și-au revenit rapid și s-au cuplat cu alți partneri. Sofia Vergara pare tot mai îndrăgostită de chirurgul Justin Saliman, cel cu care a început să se întâlnească la doar trei luni după divorțul de Manganiello.

Cei doi se bucură de un sejur în Europa, iar paparazzii i-au surprins pe o străduță din Monaco. Sofia a postat imagini din vacanță și pe contul de Instagram, iar în unele dintre ele apare și iubitul Justin, semn că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între cei doi. 

Îndrăgostiții s-au delectat cu o înghețată și au admirat obictivele turistice alături de câțiva prieteni. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni