• PRO TV
  • Ce mai face Fulgy după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fiul Clejanilor se află iarăși într-un moment dificil din viață

Ce mai face Fulgy după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fiul Clejanilor se află iarăși într-un moment dificil din viață

Ce mai face Fulgy după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fiul Clejanilor se află iarăși într-un moment dificil din viață

Fulgy, fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, se află din nou în atenția autorităților. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, în presă s-a vehiculat că tânărul ar putea ajunge forțat la dezintoxicare.

Gallery

Fulgy este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, acesta fiind ani la rând în centrul atenției din cauza scandalurilor în care a fost implicat. Tânărul a ajuns de mai multe ori în fața anchetatorilor, atât din cauza consumului de droguri, cât și pentru incidentul avut în trecut în aeroport, atunci când fosta lui iubită (Bia Khalifa) a fost reținută de polițiștii de frontieră.

Acum, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Fulgy se află din nou în atenția magistraților deoarece a cerut să i se anuleze măsura internării la Dezintoxicare. Acesta, deși și-a primit o sentință foarte clară, a părăsit România și nu s-a mai supus pedepsei:

„Amână judecarea cauzei pentru a da posibilitatea inculpatului să se prezinte la Centrul de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţă pentru minori „Sf. Stelian” desemnată cu supravegherea îndeplinirii de către inculpat a măsurii de siguranţă cu caracter medical instituită faţă de el”.

Fulgy, pentru că nu s-a prezentat la Dezintoxicare, a primit un ultimatum din partea judecătorilor, iar peste o săptămână îl așteaptă pe avocatul acestuia, cu documentele emise de Centrul de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţă pentru minori „Sf. Stelian”. 

„Amână judecarea cauzei pentru a da posibilitatea apărătorului ales al intimatului să se prezinte în faţa instanţei pentru a formula concluzii în cauză şi pentru obținerea relațiilor ce urmează a fi solicitate Centrului de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţă pentru minori Sf. Stelian desemnată cu supravegherea îndeplinirii de către inculpat a măsurii de siguranţă cu caracter medical instituită faţă de el”, a decis instanța, la termenul precedent.

În cazul în care Fulgy nu va dovedi că a mers la Dezintoxicare, acesta ar putea fi trimis cu forța, pentru a-și rezolva dependența de substanțe interzise.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS, la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 246 alin.(12) C.p.p. care prevăd următoarele: Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul de drepturi şi libertăţi, judecătorul de cameră preliminară sau instanţa care a luat măsura ori în faţa căreia se află cauza dispune, la sesizarea procurorului sau a medicului de specialitate ori din oficiu, internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului, în condiţiile prevăzute la art. 247”, este măsura complementară dispusă în dosarul în care care Fulgy a primit o condamnare cu suspendare de un an.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni