• PRO TV
  • Ce se află în cutia pe care David Popovici a primit-o pe lângă medalie, la Jocurile Olimpice de la Paris

Ce se află în cutia pe care David Popovici a primit-o pe lângă medalie, la Jocurile Olimpice de la Paris

Ce se află în cutia pe care David Popovici a primit-o pe lângă medalie, la Jocurile Olimpice de la Paris

România a început să conteze la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, iar după ce David Popovici a obținut două medalii, una de aur și una de bronz, a venit rândul altor sportivi din țara noastră să urce pe podium.

Andrei Cornea și Marian Enache au cucerit medalia de aur în proba de dublu vâsle masculin, în timp ce Ancuţa Bodnar și Simona Radiş au câștigat medalia de de argint în proba de dublu vâsle feminin.

Odată cu aceste patru medalii obținute de România, sportivii au primit și câte o cutie fiecare, despre care multă lume s-a întrebat ce conține.

Ei bine, din câte se pare, cutia lungă de aproximativ 40 de centimetri care le este înmânată sportivilor care urcă pe podium și obțin medalii conține posterul oficial al competiției!

Creat de ilustratorul francez Ugo Gattoni, posterul a fost gata în cinci luni, numărul total de ore pe care l-a petrecut în atelier artistul fiind de 2.000 de ore. Potrivit site-ului oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, creația a fost realizată în perioada 19 septembrie 2023 - 19 ianuarie 2024.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni