• PRO TV
  • A născut 4 copii și cântărește doar 34 de kilograme. „Chiar mănânc foarte mult și nu fac nazuri”

A născut 4 copii și cântărește doar 34 de kilograme. „Chiar mănânc foarte mult și nu fac nazuri”

A născut 4 copii și cântărește doar 34 de kilograme. „Chiar mănânc foarte mult și nu fac nazuri”

Până la vârsta de 31 de ani, Maria a născut patru copii, iar după fiecare sarcină a revenit la silueta pe care o avea și în adolescență. Tânăra povestește că nu reușește să se îngrașe, chiar dacă mănâncă destul de mult. Urmăritorii ei de pe rețelele sociale sunt șocați când aud că are doar 34 de kilograme.

Maria Hammatova s-a remarcat pe Instagram, după ce și-a spus povestea despre lupta ei continuă de a adăuga mai multe kilograme. În ultimii 9 ani, a avut constant 33-34 de kilograme. Mulți care îi văd fotografiile pentru prima dată cred că femeia suferă de anorexie. În realitate, condiția ei fizică este de fapt o moștenire genetică. Mama și sora ei au fost întotdeauna slabe, menționează ea. De fiecare dată când rămânea însărcinată, medicii se îngrijorau, dar analizele ieșeau bune. Pe perioada sarcinii, tânăra reușea să adauge aproximativ 10 kilograme, dar apoi revenea ca prin minune la abdomenul plat. 

Gallery

​Internauții au luat-o la rost, scriindu-i diverse comentarii urâte. Unii au acuzat-o că ascunde adevărul. „Îmi cer scuze că îți spun așa direct, dar ești anorexică și nu vrei să recunoști!”, sună un comentariu. Cei care sunt atenți la postările ei, i-au luat apărarea imediat: „Nu este bolnavă. Chiar ea a spus că mănâncă orice și nu face nazuri. Și-ar dori să se îngrașe, dar așa e gena”. 

Citește și: 

Sursă foto: Instagram/ hammatovamasha

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni