• PRO TV
  • Cornel Dinicu a redeschis Ferma Dacilor, locul unde au murit anul trecut opt persoane: „Pentru asta nu ne trebuie autorizație”

Cornel Dinicu a redeschis Ferma Dacilor, locul unde au murit anul trecut opt persoane: „Pentru asta nu ne trebuie autorizație”

Cornel Dinicu a redeschis Ferma Dacilor, locul unde au murit anul trecut opt persoane: „Pentru asta nu ne trebuie autorizație”

Un incendiu devastator a avut loc în complexul turistic din Prahova „Ferma Dacilor” pe data de 26 decembrie 2023. La 7 luni după tragedia care a lua opt vieți, Cornel Dinicu a decis să redeschidă afacerea.

Ferma Dacilor, unde a avut loc un incendiu devastator anul trecut, în urma căruia 8 persoane au murit, și-a redeschis porțile pentru vizitatori.

Cornel Dinicu, patronul complexului turistic, a spus că nu poate caza clienții peste noapte, însă domeniul funcționează pentru grătare sau alte activități în spațiul liber, asta până când va obține autorizare completă, potrivit Libertatea.

„Am deschis o parte din fermă. Vom funcționa pe rulote mobile, containere mobile, până ies toate celelalte avize necesare pentru restaurantul care a rămas, care a fost pescărie pe vremuri. E în curs de edificare.

Acum funcționăm pe grătare, în aer liber. Pentru astea, pentru containerele mobile, nu ne trebuie autorizație. Mâncarea o gătim afară, la proțap, în rulotele mobile. Vom funcționa, că trebuie să trăim și noi din ceva”, a mărturisit el.

În memoria celor 8 persoane care au murit în incendiul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu a plantat, în luna martie a acestui an, 150 de nuci.

Foto: Facebook, Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni