• PRO TV
  • Larisa Popa a recunoscut din ce face bani, după ce s-a spus că este întreținută de un arab bogat. Fosta manageră a lui Pescobar a dat lovitura: „Răspunsul este simplu”

Larisa Popa a recunoscut din ce face bani, după ce s-a spus că este întreținută de un arab bogat. Fosta manageră a lui Pescobar a dat lovitura: „Răspunsul este simplu”

Larisa Popa a recunoscut din ce face bani, după ce s-a spus că este întreținută de un arab bogat. Fosta manageră a lui Pescobar a dat lovitura: „Răspunsul este simplu”

Larisa Popa și-a dat demisia de la Pescobar, în urmă cu aproximativ o jumătate de an și, după o perioadă în care s-a bucurat de o pauză, a revenit la muncă. În cele din urmă, le-a spus tuturor din ce își câștigă banii, în prezent.

Gallery

​La scurt timp după ce Larisa Popa a demisionat, s-a vehiculat că ar avea o relație cu un arab putred de bărbat, după ce a postat mai multe fotografii din vacanța din Dubai. Fosta manageră a lui Pescobar nu a avut nicio reacție în ceea ce privește aceste afirmații, dar, de curând, le-a închis gura răutăcioșilor.

Larisa Popa s-a angajat, după demisia de la Pescobar

Știind cât de curioasă este lumea în ceea ce privește sursa ei de venit, bruneta a elucidat misterul. Larisa Popa s-a angajat la o firmă de marketing, ocupându-se cu promovarea diverselor afaceri, în mediul online.

Citește și

„Cu toții aveți această curiozitate și voi răspunde la această întrebare. Răspunsul este simplu: ce am învățat și ce știu cel mai bine să fac, adică, marketing. Dar nu ca până acum, ci next level (n.r. la nivelul următor), cu o întreagă echipă în spate, cu care vă voi promova afacerile de la A la Z, așa cum trebuie. Ce presupune asta? Imagine, filmare, editare, script-uri, management-ul conturilor, tot ce aveți nevoie”, a spus Larisa Popa, pe contul său de Instagram.

Motivul pentru care Larisa Popa a demisionat de la Pescobar

Larisa Popa a lucrat aproximativ zece ani pentru Pescobar, iar decizia ei de a-și da demisia i-a uimit pe toți. La ceva timp de când a făcut acest pas, a vorbit și despre motivul care a stat în spatele acestei decizii.

Citește și

​În cadrul unui podcast, Larisa Popa a mărturisit că nivelul de oboseală pe care îl resimțea era unul extrem de mare și avea nevoie de o pauză, vrând, de asemenea, să se autodepășească.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni