• PRO TV
  • Florin Niță a primit titlul de cetățean de onoare al județului Ilfov: „Sunt fericit!”

Florin Niță a primit titlul de cetățean de onoare al județului Ilfov: „Sunt fericit!”

Florin Niță a primit titlul de cetățean de onoare al județului Ilfov: „Sunt fericit!”

Florin Niță a fost numit cetățean de onoare al județului Ilfov de către Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, în urma performanțelor pe care goalkeeperul le-a avut cu echipa națională.

Gallery

​Florin Niță, cetățean de onoare al județului Ilfov

Florin Niță locuiește lângă București, în Periș. Ca urmare a performanțelor pe care le-a avut în această vară împreună cu restul „generației de suflet” la Campionatul European din Germania, portarul a fost numit cetățean de onoare al județului Ilfov.

Florin Niță a fost însoțit de soție și cei doi copii. Acesta i-a oferit lui Hubert Thuma o pereche de mănuși și un tricou semnat. Cei de la Consiliul Județean Ilfov promovează o campanie pentru adopția animalelor, iar Niță a ținut în brațe un câine pentru a promova campania.

„Mă simt onorat și fericit totodată pentru că lumea mă apreciază pentru munca pe care am făcut-o pentru sportul și fotbalul românesc! Sunt fericit!

Este al doilea cel mai important moment al verii. Primul este cel de la echipa națională, am reușit să ne depășim obiectivul pe care ni l-am propus, și al doilea este această distincție pe care mi-a acordat-o domnul Hubert.

În primul rând, mă bucur pentru toți copiii care ne-au urmărit în număr destul de mare și este o onoare pentru mine că sunt un model pentru cei tineri, îmi doresc să atingă și cei mici performanțele pe care le-am realizat în această vară”, a declarat Florin Niță.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni