• PRO TV
  • Horoscop zilnic 2 august 2024. Racii își amplifică problemele apărute în viața amoroasă, Capricornii trebuie să recupereze niște bani

Horoscop zilnic 2 august 2024. Racii își amplifică problemele apărute în viața amoroasă, Capricornii trebuie să recupereze niște bani

Horoscop zilnic 2 august 2024. Racii își amplifică problemele apărute în viața amoroasă, Capricornii trebuie să recupereze niște bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 2 august 2024.

Berbec

Registrul astral de astăzi poate aduce schimbări în relația de cuplu, în urma unor tensiuni, care se acumulează între tine și partener. Chestiuni care privesc casa sau administrarea unor bunuri pot s- iasă în evidență și dacă nu găsiți căi de comunicare, poate avea loc o ruptură.

Taur

Astăzi, pot să apară discuții în contradictoriu și tensiuni legate de gestionarea banilor sau a unor sarcini de serviciu. Apar tensiuni cu superiorii din cauza unor informații care nu au ajuns la timp sau a lipsei de comunicare.

Gemeni

Astăzi, faci eforturi să intri în posesia unor bani, dar ai și cheltuieli și încerci să aranjezi bugetul, astfel încât să pui și ceva în contul de economii. Venus și Uranus intră într-un aspect tensionat și este posibil să ducă la schimbări neașteptate în planul sentimental.

Rac

Contextul astral de astăzi vine cu tensiuni legate de planurile pe termen lung din sfera financiară, iar Venus și Uranus într-un aspect astrologic conflictual pot să amplifice niște probleme apărute și-n planul relației de cuplu. Va fi nevoie să faci față unor provocări.

Leu

Astăzi, Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, aduc un context instabil în planul relațiilor. Pe de-o parte îți dorești niște dialoguri cu partenerul pentru clarificarea unor chestiuni, însă ajungeți la conflicte. Pe de altă parte, îți dorești mai multă independență și conflictul pe care-l resimți la nivel interior te bulversează. Nu știi încă dacă-ți dorești să rezolvi situația sau să obții libertatea.

Fecioară

Astăzi, dialogul cu un prieten ar putea să-ți lămurească niște chestiuni nerezolvate din planul relațiilor. Pentru că Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect tensionat s-ar putea să nu-ți dai seama ce fel de schimbare îți dorești. Mai mult de atât, simți presiune sau neliniște, însă contextul astral te ajută să te eliberezi de ceva ce te frământă.

Balanță

Contextul astral de astăzi anunță schimbări majore. Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și evenimentele și situațiile pe care le traversezi îți aduc provocări și-n planul sentimental, dar și-n cel profesional. S-ar putea ca tot programul de azi să fie dat peste cap și să fie nevoie să te adaptezi.

Scorpion

Astăzi este posibil să te pregătești de o plecare în vacanță, însă registrul zilei stă sub semnul imprevizibilului de la aspectul astrologic dintre Venus și Uranus, care aduce instabilitate și te provoacă să faci față unor situații surpriză la serviciu.

Săgetător

Tranzitul planetelor de astări este imprevizibil și îți va fi greu să fii pe linia de plutire. Ai idei și viziuni diferite de cele ale colegilor tăi, cu care pot să existe tensiuni și conflicte, să strici niște relații, dacă nu vei știi să gestionezi o criză de comunicare. Este nevoie să găsești metode noi de a te scoate din rutină și a vedea unele lucruri mai relaxat.

Capricorn

Astăzi este posibil să ai niște discuții în contradictoriu cu cei cu care interacționezi. De asemenea, aspectul astrologic conflictual dintre Venus și Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să aducă tensiuni privind recuperarea unor sume de bani. Cooperează cu provocările zilei și ai răbdare, pentru că lucrurile se vor rezolva!

Vărsător

Venus și Uranus, guvernatorul tă, formează un aspect tensionat și nu sunt excluse surprize neașteptate. Îți plac schimbările și cooperezi cu evenimentele neașteptate, pentru că știi că ele aduc progres, însă astăzi este mai greu cu provocările. Mai mult de atât, este posibil să ai surpriza că nu te poți baza pe cineva de încredere din familie.

Pești

Cu Luna în tranzit prin casa distracțiilor și plăcerii, îți dorești să petreci ziua în compania celor dragi, să te bucuri de activități care-ți fac plăcere și-ți pun creativitatea în valoare. Dar pentru că nu poate merge totul perfect și tranzitul astral stă sub semnul imprevizibilului, s-ar putea să apară tensiuni la serviciu din cauza unor informații/decizii, care-ți dau peste cap planurile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni