• PRO TV
  • Cine este profesorul universitar de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București care le trimitea poze și propuneri indecente studentelor! A fost demis din toate funcțiile

Cine este profesorul universitar de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București care le trimitea poze și propuneri indecente studentelor! A fost demis din toate funcțiile

Cine este profesorul universitar de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București care le trimitea poze și propuneri indecente studentelor! A fost demis din toate funcțiile

După investigația efectuată în cadrul profesorului Alfred Bulai și în urma acuzațiilor aduse de Ana Birchall și de alte foste studente sociologului Marius Pieleanu, apar tot mai mult în presă, din păcate, și alte cazuri similare.

Mai precis, edupedu.ro a anunțat despre  profesorul Dorin Ștefan Adam de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM) din București, cadru didactic ce va fi suspendat de la toate activitățile și va fi cercetat de comisia de etică a instituției de învățământ superior.

Discuțiile legate de situația profesorului au luat amploare după o investigație făcută de redactiaropaganism.eu  și publicată în urmă cu mai multe zile. În cadrul investigației, sunt prezentate acuzații de hărțuire sexuală din partea studentelor. Publicația pune la dispoziție capturi de ecran care arată că profesorul ar fi trimis de pe rețelele de socializare fotografii indecente către studentele sale și ar fi avut cu acestea conversații nepotrivite. Mai precis, se pare că ar fi trimis poze în ipostaze foarte intime și le-ar fi însoțit de diferite comentarii: 

„Minunat. Întoarsă cu fața la geam și mângâiată cu linia. Sau mângâiată din penumbră”.

Cine este Dorin Ștefan Adam

-este arhitect cu proiecte în domeniu;
-este conferențiar universitar la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”;
-potrivit pozelor postate pe rețelele de socializare pe conturile acestuia, este pasionat de călătorii și de sporturi de iarnă, în special snowboarding, dar și de antrenamente la tragere asistată cu armă;

Potrivit edupedu.ro, rectorul Universității, Marian Moiceanu a transmis  că profesorul va fi suspendat din toate activitățile didactice, iar Comisia de Etică va analiza situația sa. Mai mult, și asocția studenților de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București a reacționat printr-un comunicat, spunând că „nu tolerează nicio formă de hărțuire.”

Potrivit  redactiaropaganism.euOana-Alexandra Cambera, în calitate de deputat și membru a Comisiei pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați din Camera Deputaților, a ridicat problema situației profesorului în cauză.  Aceasta consideră că sunt necesare cercetarea situației și aplicarea unor măsuri imediate pentru a proteja integritatea și siguranța studenților Universității.

Potrivit stirileprotv.ro, profesorul nu a negat faptele, însă a ținut să menționeze că mesajele arătate de presă țin de viața lui privată și nu au nicio legătură cu activitatea academică. Mai mult, și-ar fi prezentat scuzele şi ar fi solicitat chiar ei convocarea Comisiei de Etică.

FOTO: CAPTURĂ YOUTUBE/ INSTAGRAM DORIN ȘTEFAN ADAM

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni