• PRO TV
  • Mama Luizei Melencu a vrut sa își pună capăt zilelor! Femeia a făcut declarații șocante după 5 ani de la tragedia din Caracal: „Am vrut să mă arunc...”

Mama Luizei Melencu a vrut sa își pună capăt zilelor! Femeia a făcut declarații șocante după 5 ani de la tragedia din Caracal: „Am vrut să mă arunc...”

Mama Luizei Melencu a vrut sa își pună capăt zilelor! Femeia a făcut declarații șocante după 5 ani de la tragedia din Caracal: „Am vrut să mă arunc...”

Au trecut cinci ani de la dispariția misterioasă a Luizei Melencu, iar mama sa își strigă și astăzi durerea.

Disparițiile misterioase din Caracal, care au avut loc în urmă cu cinci ani, au zdruncinat întreaga țară. Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu au mai fost văzute de atunci, cercetat în acest caz fiind Gheorghe Dincă. După nenumărate investigații, oamenii legii l-au găsit vinovat, iar acum este condamnat la 30 de ani după gratii.

Familiile celor două tinere sunt distruse de durere și astăzi, iar mama Luizei Melencu a declarat, de curând, că s-a gândit până și la sinucidere.

„Nu mi-e rușine să recunosc. Sunt momente când clachez. Mă supăr și... În momentul în care au zis că le-a omorât, am vrut să mă arunc în fața mașinii. Sunt momente... Când clachez, când e o supărare... Poate în familie apar neajunsuri și te gândești (n.r. la sinucidere)”, a declarat mama Luizei Melencu.

Cum arată acum „casa groazei din Caracal”

Casa groazei din Caracal, așa cum a fost denumită după ce Gheorghe Dincă le-a dus acolo pe cele două fete, este astăzi complet părăsită. În curte domină buruienile, iar poarta este închisă cu lanț și lacăt.

@florinaloredana49 #vi??? #casaluidinca #viral #caracal #foryou ♬ The Ghost - NIVIRO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni