• PRO TV
  • Imagini de senzație cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în vacanță, în Franța. Cum au apărut cei doi: „Mă bucur de viață cu iubita mea”

Imagini de senzație cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în vacanță, în Franța. Cum au apărut cei doi: „Mă bucur de viață cu iubita mea”

Imagini de senzație cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în vacanță, în Franța. Cum au apărut cei doi: „Mă bucur de viață cu iubita mea”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au atras atenția cu cea mai recentă ipostază în care au fost surprinși în vacanța din Franța, unde el a făcut paragliding.

Gallery

​Mihaela Rădulescu și Felix formează un cuplu de ani buni. De ceva timp, cei doi nu s-au mai afișat împreună, astfel au apărut zvonuri despre o posibilă separare. Recent, el și-a luat o mașină de sute de mii de euro și s-a lăsat filmat de iubita sa. Astfel, speculațiile despre posibila despărțire au fost complet anulate.

Cum au apărut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în vacanță, în Franța

Cei doi au plecat într-o vacanță în Franța, iar fanii s-au bucurat să îi vadă împreună. Din imagini, Mihaela și Felix par a fi la Grande Dune du Pilat, cea mai înaltă dună de nisip din Europa. Acolo, Felix Baumgartner s-a bucurat de vântul ușor și a făcut paragliding.

Mihaela Rădulescu i-a fost alături, l-a privit, dar l-a și încurajat când vântul a fost mai slab și nu s-a putut înălța.

Cei doi s-au filmat cu drona, iar Felix Baumgartner a postat clipul pe Instagram, unde a avut și un mesaj: „Mă bucur de viață cu iubita mea”, a transmis el. VEZI IMAGINILE CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni