• PRO TV
  • Cum a reacționat Brad Pitt când a aflat că fiul Pax a fost implicat într-un accident și a ajuns de urgență la spital. Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al actorului: „Are mâinile legate”

Cum a reacționat Brad Pitt când a aflat că fiul Pax a fost implicat într-un accident și a ajuns de urgență la spital. Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al actorului: „Are mâinile legate”

Cum a reacționat Brad Pitt când a aflat că fiul Pax a fost implicat într-un accident și a ajuns de urgență la spital. Ce dezvăluiri a făcut un apropiat al actorului: „Are mâinile legate”

Pax Jolie-Pitt, fiul adoptiv al Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, a ajuns de urgență la spital zilele trecute după ce bicicleta sa electrică s-a izbit de o mașină, iar tânărul a acuzat dureri la cap și de șold.

Gallery

Pax nu purta cască când bicicleta sa electrică a intrat în spatele unei mașini oprite la culoarea roșie a semaforului, duminică, pe bulevardul Los Feliz, din Los Angeles.

Martorii de la fața locului au declarat că Pax s-a plâns imediat de dureri la cap și la șold după accident. 

Polițiștii și paramedicii care au intervenit au fost îngrijorați de faptul că Pax ar fi suferit o hemoragie cerebrală, așa că l-au transportat de urgență la spital.

O sursă apropiată Angeliei Jolie a declarat pentru Dailymail că aceasta este „alături de el la spital” și că tânărul este în stare stabilă.

Pax și Brad Pitt nu-și mai vorbesc din 2016, după un presupus incident de violență domestică care s-ar fi produs la bordul unui avion privat.

Într-o plângere depusă de Jolie în instanță scrie că actorul l-ar fi strâns de gât pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. Mai mult, actrița l-a acuzat pe Pitt că a lovit-o în fața copiilor în timpul zborului din 2016.

Patru ani mai târziu, Pax a făcut o postare pe Instagram în care l-a numit pe tatăl său adoptiv „un ticălos de clasă mondială” și „o ființă umană îngrozitoare”

În ciuda relației încordate dintre cei doi, o sursă apropiată actorului a declarat în exclusivitate pentru DailyMail: „Brad este tulburat și îngrijorat de accidentul lui Pax, dar nu poate da de el. Este foarte supărător pentru Brad ori de câte ori aude că unul dintre copii a fost rănit și se simte complet neputincios pentru că nu poate face absolut nimic. Primul lucru pe care un tată l-ar face ar fi să meargă la spital sau să îl sune. A încercat de atâtea ori, dar copiii nu-i răspund la telefon. Mâinile lui sunt legate”.

„Brad nu crede că Pax ar trebui să conducă o bicicletă fără cască, pentru început - ar fi trebuit să fie într-o mașină”, a spus mai spus persoana din anturajul actorului, făcând o aluzie subtilă la Angelina.

Pax a fost adoptat de Angelina Jolie dintr-un orfelinat din Vietnam când avea trei ani. El mai are 5 frați: Maddox și Zahara, tot adoptați, și pe Shiloh și gemenii Knox și Vivienne, copiii biologici ai cuplului Jolie-Pitt.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni