• PRO TV
  • Ce se întâmplă în aceste momente cu fetița care a fost lovită de mașină lângă Parcul Pantelimon. Fratele ei în vârstă de 9 ani a murit în urma accidentului

Ce se întâmplă în aceste momente cu fetița care a fost lovită de mașină lângă Parcul Pantelimon. Fratele ei în vârstă de 9 ani a murit în urma accidentului

Ce se întâmplă în aceste momente cu fetița care a fost lovită de mașină lângă Parcul Pantelimon. Fratele ei în vârstă de 9 ani a murit în urma accidentului

Au apărut noi informații despre fetița care a fost lovită de mașină în parcarea parcului Pantelimon! Reamintim că fratele ei, un copil în vârstă de doar 9 ani, a murit pe loc în accidentul devastator.

O tragedie fără margini a avut loc în Pantelimon, acolo unde un șofer minor în vârstă de doar 17 ani a lovit cu mașina doi copii - o fetiță în vârstă de 7 ani și un băiețel de 9 ani. Micuții se aflau pe trotinete în momentul impactului și se întorceau de la plimbare, alături de mama lor. 

Lovitura a fost atât de puternică încât băiețelul a murit pe loc, iar fetița a ajuns în stare gravă la spital, fiindu-i amputat unul dintre picioare. 

„La câteva ore de la operația de replantare, în cursul serii au apărut complicații din cauza sindromului de strivire suferit în urma accidentului.

Complicații care îi puneau viața in pericol, astfel că s-a decis amputația membrului inferior afectat de urgență”, au anunțat, marți dimineață, reprezentanții spitalului.

​Fetița de 7 ani se află în acest moment internată la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Potrivit Ralucăi Alexandru, purtătoare de cuvânt a centrului medical, copila încă se află la secția de terapie intensivă, însă starea ei este stabilă. 

Foto: Știrile PRO TV, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni