• PRO TV
  • FOTO! Povestea tânărului care a izbucnit în lacrimi când l-a luat în brațe pe David Popovici. Momentul emoționant a avut loc după ce înotătorul a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice: „N-am putut să mă abțin”

FOTO! Povestea tânărului care a izbucnit în lacrimi când l-a luat în brațe pe David Popovici. Momentul emoționant a avut loc după ce înotătorul a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice: „N-am putut să mă abțin”

FOTO! Povestea tânărului care a izbucnit în lacrimi când l-a luat în brațe pe David Popovici. Momentul emoționant a avut loc după ce înotătorul a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice: „N-am putut să mă abțin”

Luni, 29 iulie, David Popovici a obținut medalia de aur la proba de 200 de metri liber și, la scurt timp după aceea, o imagine emoționantă a fost surprinsă la Paris, în timpul Jocurilor Olimpice.

Gallery

Printre persoanele care au mers să îl susțină pe David Popovici la Jocurile Olimpice de la Paris se numără și Dragoș Ghile, cel mai bun prieten al înotătorului. Tânărul în vârstă de doar 20 de ani l-a luat în brațe pe câștigător, cu lacrimi în ochi, iar imaginea a făcut înconjurul Internetului.

David Popovici, luat în brațe de cel mai bun prieten, la Jocurile Olimpice

Într-o mulțime de oameni, un moment de doar câteva secunde parcă a oprit timpul în loc. Cu lacrimi în ochi, prietenul lui David Popovici îl ia în brațe, la scurt timp după ce acesta câștigă medalia aur, la doar două sutimi diferență de înotătorul aflat pe primul loc.

Citește și

​Impresionat de cele întâmplate, un reporter străin l-a întrebat pe David Popovici cine este tânărul care l-a luat în brațe și care era vizibil emoționat. „Partenerul meu de antrenament și cel mai bun prieten al meu”, a răspuns David Popovici.

Declarațiile emoționante ale prietenului lui David Popovici

La scurt timp după ce a fost surprins luându-l în brațe pe David Popovici, Dragoș Ghile a oferit un scurt interviu despre momentul cu pricina. Acesta a recunoscut faptul că a fost copleșit de emoții și, mai mult decât atât, nici nu a putut, dar nici nu a vrut să le ascundă, fiind un moment ce merita să fie trăit din plin.

„Emoții. Toată lumea are emoții. Pentru mine, a fost diferit, nu pot explica concret. Da, au fost emoții și n-am vrut să mă stăpânesc. În general, sunt o persoană care nu plânge și nici nu-mi place să fiu așa, să mă vadă lumea vulnerabil. Niciunui sportiv nu-I place asta, dar nu mi-a păsat.

Citește și

Nu am putut să mă abțin când am văzut că David vine spre mine și avea lacrimi în ochi (…) L-am zărit atunci când venea spre mine cât se abține. Toate puterile lui erau canalizare pentru a se abține să nu plângă. A fost cel mai emoționant moment pentru mine și pentru el”, a spus acesta, conform GSP.

Sursa foto: Getty Images, Imago Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni