• PRO TV
  • Profesorul de la Colegiul Sfântul Sava din București, acuzat de viol și agresiune sexuală, ar fi vrut să se sinucidă

Profesorul de la Colegiul Sfântul Sava din București, acuzat de viol și agresiune sexuală, ar fi vrut să se sinucidă

Profesorul de la Colegiul Sfântul Sava din București, acuzat de viol și agresiune sexuală, ar fi vrut să se sinucidă

Sorin Spineanu-Dobrotă, profesorul de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din Capitală acuzat că a violat un elev de 16 ani și a agresat sexual un alt minor, ar fi ajuns la spital în stare critică după ce ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

Polițiștii de la Secția 12 București au fost sesizați telefonic, miercuri, în jurul orei 1.00, că la camera de gardă a unui spital din Sectorul 1 se află un bărbat de 51 de ani care ar fi vrut să se sinucidă.

Bărbatul a ajuns la unitatea medicală după ce a fost transportat de către un echipaj de terapie intensivă mobilă, în stare gravă, de la o adresă din Sectorul 3.

Polițiștii au aflat, ulterior, că bărbatul care a încercat să se sinucidă înghițind o cantitate mare de medicamente este Sorin Spineanu-Dobrotă, profesorul de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din Capitală care a fost acuzat de viol și agresiune sexuală. Victimele acestuia ar fi doi adolescenți de 16 și 17 ani.

Bărbatul ar fi înghițit peste 100 de antibiotice şi pastile pentru tulburări psihice. Cu toate acestea, a putut fi salvat, însă se află în comă.

Reamintim că Sorin Spineanu-Dobrotă, profesor de economie, a fost acuzat de viol și agresiune sexuală de către doi foști elevi. Potrivit procurorilor, victima avea 17 ani când a fost violată de bărbat într-un apartament din Sectorul 3. Câteva luni mai târziu, al doilea minor a fost agresat sexual în același loc.

„Nu-mi explic. Nu-mi explic. Eu sunt pus sub control judiciar, nu aş vrea să încalc niciun fel de… Sunt convins de faptul că, spre binele meu, este ok să vorbesc în faţa instanţei”, a fost reacția profesorului după acuzații.

Foto: YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni