• PRO TV
  • Fiica lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor a plecat la Londra. Primele declarații făcute de mama Raniei: „Este vorba de...”

Fiica lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor a plecat la Londra. Primele declarații făcute de mama Raniei: „Este vorba de...”

Fiica lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor a plecat la Londra. Primele declarații făcute de mama Raniei: „Este vorba de...”

Fiica lui Adrian Cristea și a Denisei Nechifor a plecat să studieze arhitectura la Londra. Mama ei a făcut primele declarații despre planurile pe care adolescenta de 16 ani le are.

Gallery

Rania, fiica „Prințului”, a plecat deja la școala de vară de la Universitatea UCL din Londra, unde și-a propus să studieze designul de interior.

Ce spune Denisa Nechifor despre plecarea fiicei sale în străinătate

Mama Raniei, Denisa Nechifor, speră ca adolescenta să se acomodeze departe de casă.

„Rania deja a plecat! Am vizitat câteva zile Londra împreună, vreo 4-5 zile așa, și ea a rămas la școala din cadrul Universității UCL. Este vorba de școala de vară pe profil arhitectură și design de interior.
Asta vrea ea să urmeze în viitor. Acum să vedem dacă i se și potrivește, dacă se acomodează acolo, ca să poată să ia o decizie. Este un experiment și mă bucur foarte mult pentru ea. Stă în campus, are viață de student”, a declarat Denisa Nechifor pentru Click!

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au rămas în relații bune

Denisa, 40 de ani, și Adrian Cristea, 40 de ani, au format un cuplu timp de nouă ani. Din relația lor a rezultat Rania, acum în vârstă de 16 ani.

Cei doi s-au despărțit de pe vremea când Denisa era însărcinată și au decis să rămână în relații bune de dragul copilului lor. Denisa Nechifor a mai precizat că nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fotbalistului.

„Eu, lui Adi, nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Eu mi-am dorit ca fetița să aibă și mamă, și tată”, a declarat Denisa Nechifor.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni