• PRO TV
  • Cele mai așteptate imagini ale verii: Salma Hayek în costum de baie! "57 de ani și încă una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă!"

Cele mai așteptate imagini ale verii: Salma Hayek în costum de baie! "57 de ani și încă una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă!"

Cele mai așteptate imagini ale verii: Salma Hayek în costum de baie! "57 de ani și încă una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă!"

Se apropie ușor, ușor de 60 de ani, dar Salma Hayek rămâne una dintre cele mai seducătoare femei de pe planetă. Vedeta latino nu încetează să ne uimească cu înfățișarea sa veșnic tânără.

La 1.57 m, Salma Hayek este una dintre cele mai minione actrițe de la Hollywood. Vedeta mexicană și-a încântat fanii de pe Instagram cu imagini de la plajă, cu doar o lună înainte să împlinească 58 de ani.

Îmbrăcată într-un costum de baie verde, în două piese, Salma și-a etalat silueta impecabilă pe o saltea, în piscină. Cum era de așteptat, fanii i-au făcut mii de complimente.

Gallery

“57 de ani și încă una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă!"
“Pur și simplu tu nu îmbătrânești!”
“Ești divină!”

Salma Hayek a dezvăluit într-un interviu pentru revista Glamour că își menține forma fizică practicând yoga restaurativă, făcând cure de sucuri și plimbându-se cu numeroșii ei câini, pe care îi numește „antrenorii” ei. „Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu voi mai lucra. Lucrez. Credeam că îmbătrânirea poate însemna că nu vei mai fi îndrăgostit. Sunt îndrăgostită,” a declarat actrița.

„Nu simt că mi-am pierdut flexibilitatea sau agilitatea, sau chiar puterea... Doamne, încă sunt aici. Șocant. Încă sunt aici. Au încercat să scape de mine în o mie de feluri. Încă sunt aici”, spune vedeta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni