• PRO TV
  • JO 2024. Bronz pentru David Popovici la 100 de metri: "Cât poți să muncești pentru o sutime. Muncești ani de zile"

JO 2024. Bronz pentru David Popovici la 100 de metri: "Cât poți să muncești pentru o sutime. Muncești ani de zile"

JO 2024. Bronz pentru David Popovici la 100 de metri: "Cât poți să muncești pentru o sutime. Muncești ani de zile"

David Popovici este dublu medaliat olimpic la Paris! Înotătorul nostru a câştigat a doua medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.

Imediat după cucerirea medaliei de bronz la 100 de metri liber, la JO Paris 2024, sportivul a făcut primele declarații: ”Foarte tare cursa. Nu mai contează că nu e de aur, e de bronz. E o medalie olimpică!Sunt al treilea cel mai bun din lume la o probă, primul la altă probă, sunt extraordinar de bucuros… și cât de strâns a fost și acum! La locul doi am fost de-o sutime, iar locul patru a fost, de mine, tot la o sutime.

Ăsta-i sportul!

M-am simțit un pic mai bine la cursa asta, în sensul că am reușit să fiu mai calm și mai controlat, dar a fost cu totul o experiență foarte frumoasă.Mă bucur că am reușit să nu mă culc pe-o ureche și s-o las moale acum. Am dat în continuare tot ce aveam mai bun și sunt foarte bucuros că am încheiat acest ciclu olimpic.

Cred că oamenii de acasă, nici măcar cei din tribună, cei mai mulți, nu-și dau seama cât poți să muncești pentru o sutime. Muncești ani de zile, ani de zile și cineva atinge cu o sutime înaintea ta. Alea două sutimi înseamnă antrenamente nelipsite sacrificii nenumărate, o echipă foarte bună în jur.

Le sunt recunoscător tuturor!”, a spus David Popovici pentru TVR.

David Popovici va încasa 60.000 de euro pentru medalia de bronz de la proba de 100 m liber

Pentru că a obținut medalia de bronz la proba de 100 m liber, David Popovici va fi recompensat de COSR cu suma de 60.000 de euro. Însă, înotătorul român va mai primi din partea acestei instituții încă 140.000 de euro pentru medalia de aur câștigată la proba de 200 m liber.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni