• PRO TV
  • Nicu Covaci este grav bolnav. Trupa Phoenix: "Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine"

Nicu Covaci este grav bolnav. Trupa Phoenix: "Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine"

Nicu Covaci este grav bolnav. Trupa Phoenix: "Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine"

Vești triste despre starea de sănătate a liderului trupei Phoenix Nicu Covaci! Membrii formației Phoenix au anunțat pe rețelele de socializaer că tratamentul postoperatoriu al lui Nicu Covaci „nu s-a putut finaliza din cauza complicaţiilor” și că „lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine”.

Anunțul trupei Phoenix:

"Salutare, oameni frumosi! Spuneam, acum putinā vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndatā ce vom avea vesti bune. Si am tot asteptat. Si asteptat... Realitatea este cā lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicatiilor, iar asta ne tine conectati si cu emotii. Mari emotii! Vom reveni, pe māsurā ce situatia va suferi modificāri.

Noi vā multumim pentru sutele de mesaje si pentru cā ne sunteti aproape în aceastā perioadā dificilā! Conform dorintei Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dati forta de-a rāmâne uniti si la rândul nostru foarte aproape de voi!
Ne revedem curând!
Fie sā renascā!"

Nicu Covaci a fost operat pe creier pe 22 martie

Compozitorul şi interpretul Nicu Covaci, în vârstă de 76 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara în 22 martie, unde a fost supus operaţiei pe creier, făcută de echipa medicului Horia Pleş. Problemele de sănătate ale lui Nicu Covaci au apărut la începutul lunii martie, atunci când liderul Phoenix a început să simtă că îi amorţeşte faţa. Apoi a început să aibă probleme de vedere, moment în care a hotărât să îşi facă un RMN. Rezultatele au indicat o tumoră pe creier.

Nicu Covaci a stat într-un centru de îngrijiri

În ultima perioadă, Nicu Covaci a fost internat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni