• PRO TV
  • Culiță Sterp se pregătește să își mărească familia. La trei ani de când fiul lui s-a născut, artistul a dat vestea cea mare despre al doilea copilaș: „Cât o da Domnul”

Culiță Sterp se pregătește să își mărească familia. La trei ani de când fiul lui s-a născut, artistul a dat vestea cea mare despre al doilea copilaș: „Cât o da Domnul”

Culiță Sterp se pregătește să își mărească familia. La trei ani de când fiul lui s-a născut, artistul a dat vestea cea mare despre al doilea copilaș: „Cât o da Domnul”

Culiță Sterp are un succes impresionant pe plan profesional, însă nu acest lucru îi aduce cea mai mare satisfacție, ci familia pe care și-a întemeiat-o alături de Daniela Iliescu.

Gallery

În urmă cu trei ani, Daniela Iliescu și Culiță Sterp deveneau părinții unui băiețel perfect sănătos, pe nume Milan. De atunci, de mai multe ori, amândoi au spus cât de mult vor ca familia lor să se mărească, însă lasă totul să vină de la sine.

Culiță Sterp își dorește mai mulți copii

Încă de când fiul lui a venit pe lume, Culiță Sterp a mărturisit că trăiește cei mai frumoși ani din viața sa, deoarece nașterea lui Milan i-a arătat ce înseamna fericirea adevărată. Tocmai din acest motiv, el și logodnica lui își doresc să își mărească familia, artistul vrând cel puțin încă doi copilași.

Cu toate acestea, nu se grăbesc și așteaptă ca lucrurile să vină de la sine, fiind convins că, așa cum Dumnezeu a ajutat-o pe Daniela să rămână însărcinată prima oară, o va ajuta și de aici înainte.

Citește și

„N-am pus sculele în pod, că vreau minim trei. Noi să știi că încercăm și acum. Când o să fie, să vrea Domnul, știi cum e. La primul a fost mai ușor, la al doilea e un pic mai greu, dar o să fie, ajută Dumnezeu. Minim trei copilași și, de acolo încolo, cât o da Domul”, a spus Culiță Sterp, în cadrul unei emisiuni online.

Mama Geta a criticat femeile care nu vor copii

În ultimii ani, din ce în ce mai multe femei au luat decizia de a nu mai face copii, din diverse motive. Hotărârea lor nu este pe placul multor persoane, printre care se numără și mama Geta, care le-a transmis un mesaj important acestora.

Mama lui Culiță Sterp este de părere că perioada în care trăim le ajută foarte mult pe mame în ceea ce privește creșterea unui copil, deoarece au la îndemână foarte mult ajutor, comparativ cu perioada în care ea era copil, când lucrurile materiale erau puține și costisitoare.

Citește și

„Acum nu sunt multe mame, ca să fie clar, acum sunt puține mame, că nu prea mai vor să facă copii. Pe tine cine te întreba ce mănânci? Mâncai ce aveai. Mama mea a născut 12 copii și i-a crescut și a avut grijă de toți. Unul nu a fost la orfelinat, nicăieri și din gospodărie de acolo mâncai.

Biata de ea ne povestea de multe ori, că atunci, pe timpuri, erau chiar mai lipsiți oamenii – și de haine, a zis că mânca o coajă de pâine și bea o cană de apă și avea lapte. Nu fuma și nu bea cafele. Ne-a alăptat pe toți la rând, 12 copii, a avut grijă de toți. Vreau să spun, mânca o coajă de pâine și bea o cană de apă și avea lapte.

Dar dacă tu iei țigarea în gură și cafele, mai tragi și la măsea și umbli și brambura, păi de unde să ai lapte? Ăsta e adevărul. Pe timpul meu, nu pot să zic că erau de toate, dar întotdeauna ar fi dacă ești gospodar. Dar tot așa, am avut noroc cu vacile cu lapte”, a spus mama Geta, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni