• PRO TV
  • Nadia Comăneci, gest memorabil pentru David Popovici înainte de finala 100 de metri liber. Ce a făcut fosta campioană

Nadia Comăneci, gest memorabil pentru David Popovici înainte de finala 100 de metri liber. Ce a făcut fosta campioană

Nadia Comăneci, gest memorabil pentru David Popovici înainte de finala 100 de metri liber. Ce a făcut fosta campioană

David Popovici a adus o bucurie imensă pentru România. Sportivul a câștigat medalia de aur la proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris. Acum, el se pregătește pentru cursa de 100 de metri liber, iar Nadia Comăneci a făcut un gest superb pentru David, chiar înainte de cursă.

Gallery

​Fosta gimnastă, cunoscută pentru performanțele sale istorice, a dorit să îi transmită un mesaj de încurajare tânărului înotător român.

După ce David Popovici a câștigat aurul la proba de 200 de metri liber, Nadia Comăneci i-a transmis felicitările sale și și-a exprimat sprijinul înainte de finala la 100 de metri liber. Ea l-a lăudat pe Popovici pentru realizările sale și a anunțat că îl va susține din tribune în cursa următoare.

„A scris istorie,” a declarat Nadia Comăneci. De asemenea, fosta gimnastă l-a invitat pe tânărul sportiv la casa ei de vacanță din Los Angeles.

„M-am bucurat enorm pentru Popovici, sper să îl văd mâine. A fost prima medalie, istorică! Îi transmit felicitări și ne vedem în Los Angeles și mâine seară!”, a spus Comăneci.

Prin gestul său, Nadia Comăneci a demonstrat încă o dată că valorile și spiritul olimpic sunt mai puternice când sunt împărtășite și transmise noilor generații.

David Popovici speră la o nouă medalie de aur

David Popovici a reușit să se califice în finala probei de 100 de metri liber cu al cincilea cel mai bun timp, 47.66 secunde.

În această finală, chinezul Zhanle Pan, cu timpul de 47.21 secunde, este considerat principalul favorit, urmat de australianul Kyle Chalmers și francezul Maxime Grousset. Matt Richards, medaliatul cu argint la proba de 200 de metri liber, nu a reușit să se califice în această finală.

David Popovici va concura astăzi, 31 iulie, în finala probei de 100 de metri liber, la ora 23:39.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni