• PRO TV
  • A luat exemplu de la sora ei, iar acum pozează și ea în colanți transparenți. În ce ținută s-a afișat Angelina, sora mai mică a lui Bianca Censori

A luat exemplu de la sora ei, iar acum pozează și ea în colanți transparenți. În ce ținută s-a afișat Angelina, sora mai mică a lui Bianca Censori

A luat exemplu de la sora ei, iar acum pozează și ea în colanți transparenți. În ce ținută s-a afișat Angelina, sora mai mică a lui Bianca Censori

Sora mai mică a Biancăi Censori îi pășește pe urme. Angelina a adoptat un stil vestimentar asemănător cu cel al soției lui Kanye West. În colanți transparenți și cu decolteu răvășitor, aceasta a atras imediat atenția utilizatorilor de Instagram.

Gallery

Angelina Censori dă dovadă că s-a inspirat din look-ul controversat al surorii ei. Acum pozează și ea în colanți transparenți și bluze decoltate. Chiar dacă unii au considerat ipostaza ei prea îndrăzneață, alții i-au scris zeci de comentarii de apreciere. 


Cine sunt surorile Biancăi Censori?


Bianca Censori are două surori. Alyssia lucrează ca asistentă, are un fiu și locuiește în Brisbane, iar Angelina este model și încă nu este căsătorită.

Bianca a locuit în Australia înainte de a începe să lucreze pentru brandul de modă al lui Kanye, Yeezy, în Los Angeles, în noiembrie 2020.

Celebrul trio australian, care a crescut într-o zonă bogată din Melbourne, a fost comparat cu surorile Kardashian.

Angelina, este cea mai mică dintre surori. Ea locuiește în Australia și deseori împărtășește fotografii în ținute sexy pe profilul ei de Instagram.

Angelina nu este la fel de populară pe rețelele sociale ca celebra ei soră mai mare, dar se mândrește cu peste 7.000 de urmăritori.

Alyssia, pe de altă parte, și-a păstrat un profil mai simplu. Profilul ei de Instagram este privat, dar biografia ei arată că este asistentă și are un fiu, scrie thesun.co.uk

Gallery

Sursă foto: Getty, Instagram

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni