• PRO TV
  • Dorian Popa este pe cale să se îmbogățească. Artistul se pregătește să dea lovitura cu o nouă afacere. Când va avea loc marea lansare: „Vă incit”

Dorian Popa este pe cale să se îmbogățească. Artistul se pregătește să dea lovitura cu o nouă afacere. Când va avea loc marea lansare: „Vă incit”

Dorian Popa este pe cale să se îmbogățească. Artistul se pregătește să dea lovitura cu o nouă afacere. Când va avea loc marea lansare: „Vă incit”

Dorian Popa a dat lovitura în afaceri, după ce a început să investească în imobiliare, însă ideile nu se opresc aici. Artistul are planuri mărețe de viitor și speră să aibă la fel de mult succes și cu ceea ce plănuiește de mai bine de un an.

Gallery

Nu mai este mult și Dorian Popa va dezvălui proiectul la care lucrează de mai bine de un an. O nouă idee de afaceri i-a atras atenția acestuia și, în această toamnă, o va prezenta tuturor.

Dorian Popa se pregătește să dea lovitura cu o nouă afacere

Dorian Popa nu a oferit prea multe detalii despre pasul important pe care urmează să îl facă din punct de vedere profesional, dar așteaptă cu nerăbdare momentul în care le va arăta tuturor ideea la care muncește în prezent.

„Business-ul nou este în plină dezvoltare. Suntem pe ultima sută de metri. Undeva la începutul lunii octombrie, vom avea parte de mare lansare. Nu vă pot spune foarte multe, însă, vă pot spune că lucrez, deja, de un an de zile la acest business și sunt implicat trup și suflet.

Citește și:

Papilele mele gustative au muncit mai mult decât mânuțele pe șantier, ca vă incit, așa, un pic și să vă fac să vă gândiți ce ar putea fi și abia aștept să văd cum vor primii românii noua mea idee de business”, a spus Dorian Popam conform Click.  

Babs nu vrea să mai fie asociată cu Dorian Popa

Dorian Popa și Babs s-au despărțit în urmă cu aproximativ un an, dar, cu toate acestea, fanii nu pot accepta faptul că nu mai formează un cuplu.

Recent, Babs a precizat că nu înțelege motivul pentru care oamenii continuă să îi asocieze, dat fiind faptul că s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Mai mult decât atât, a menționat că nu s-au mai văzut de aproximativ o jumătate de an, de când și-a luat ultimele lucruri din casa artistului.

Citește și

„Noi nu mai suntem de un an împreună, nu mai am nicio legătură cu el. Cred că, deja, e cazul ca numele noastre să nu mai fie asociate. Chiar îmi doresc asta. Fiecare are viața lui. A trecut, deja, foarte mult timp. Nu ne-am mai văzut de când mi-am mutat atelierul, din luna martie. Nu mai avem nimic de împărțit”, a spus Babs, conform Cancan.

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni